Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Mørket over Jylland - ”ARVEN”

System: Vampire: The Masquerade
Genre: Efterforskning, Gyser

Af

✏️Karsten Rasmussen

Foromtale

Torsdag den 27. Juli 2000 sender TV-3 programmet ”Efterlyst Special”, der handler om et uopklaret mord.

”Lørdag den 9. December 1989 var den 17-årige gymnasieelev Marcela Guerreo Mieres på besøg hos nogle venner i Farum nord for København. Herefter skulle hun til julefest i Hvidovre, men hun nåede aldrig frem. Marcela blev dagen efter fundet død på en byggeplads – stranguleret og voldtaget. I dag, næsten 11 år efter, er sagen stadig uopklaret, og politiet søger stadigvæk efter en ukendt knallertkører, som gav Marcela et lift. Kendte de hinanden i forvejen, og er han gerningsmanden?”

Få dage efter denne udsendelse, modtager den unge Amanda Iversen et brev fra advokatfirmaet Voss & Wagner i Aalborg, der indbyder hende til oplæsningen af en afdød onkels testamente.

Fredag den 18. August 2000 tager Amanda, sammen med sin kæreste og dennes ven, imod Aalborg og advokatfirmaet Voss & Wagner.

Arven efter onklen, der viser sig at have været praktiserende præst ved Budolfi Kirke, efterlader Amanda en attache mappe med et interessant indhold, blandt andet et billede af en 17-årig Marcela Guerreo Mieres uden for Under Uret i Jomfru Ane Gade med datoen 2. August 2000 i nederste højre hjørne.

De intetanende unge mennesker drages ind i et farligt spil med vold, sex og prostitution, og det viser sig langsomt, at onklen var på sporet af hemmeligheden bag det mørke, der er ved at samle sig sammen over Jylland.

Spillet på

ARL MiniCon (2003)


Indsend rettelser for denne side