Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Sikken En Herlig Krig

System: Traveller D20
Genre: Komedie, Sci-Fi

Af

✏️Sven Münther

Foromtale

"Sidder mit hår rigtigt Freddie? Er baggrunden god?"

"Jeg hedder ikke Freddie!, Men vi er på om 5, 4, 3, 2, nu!"

"Godaften. Dette er Quain Wells, QBC, direkte fra krigen på Fulzan - faktisk direkte fra forreste linje her på den femte dag i konflikten. Jeg har i de sidste 12 timer sammen med min fotograf Freddie været medlem af et IMP team - det vil sige en kampenhed, der også indeholder ikke-militære personer - her på Fulzan. Vi er bevæbnet med Gauss/plasma rifler som denne her. Min og Freddies er yderligere udstyret med et kamera, så I kan se hvad vi sigter på. Ha, ha - fingrene væk fra aftrækkeren, Freddie. Vi har vores første mission om 30 minutter og I derhjemme skal selvfølgelig med. Faktisk er missionen blevet udskudt tre timer, for at kunne falde i den bedste sendetid. Men lad os hilse på de andre medlemmer af vores lille team. Unge dame med ørerne - hvad er deres navn?"

"Jeg hedder Bonnie!"

"Ja selvfølgelig hedder du Bonnie, hvad skulle du ellers hedde? Bonnie er maskot for 'Bonnie Cola', krigens officielle sponsor. Jeg tror det er første gang at en sponsormaskot deltager aktivt i krigshandlingerne, men det bliver helt sikkert ikke den sidste. Sig mig Bonnie, hvad føler du ved at være her?"

"Jeg er stolt over at tjene mit land og kæmpe for frihed og demokrati. Og jeg er selvfølgelig også stolt over at være her som repræsentant for Bonnie Cola - den bedste læskedrik i Universet"

"Det forstår jeg godt Bonnie - jeg har det på samme måde. Ved siden af mig har jeg en person som mange sikkert kender, men vær så venlig at præsentere dem selv alligevel, hr. Senator."

"Jeg er måske ikke så nem at genkende i alt det her militære udstyr, men jeg er Dick Fallow fra VelstandsPartiet.

"Ja, selvfølgelig er du det, Dick. Dick er her som repræsentant for oppositionen, for at undersøge påstandene om at tabstallene er meget større end hidtil oplyst. En påstand som også jeg har gravet i, men som alt heldigvis tyder på er ubegrundet. De officielle tal er altså stadig kun en dræbt og en såret - begge af såkaldt 'friendly fire'. Påstanden om flere tusinde dræbte under de første dages offensiv virker som fri fantasi. Tværtimod synes jeg at dette er en herlig krig, hvor det nok skal lykkes os at befri Fulzan uden nævneværdige tab. Men Dick - hvad tror du?"

"Lad mig først sige, at jeg oplever at vores soldater gør et fantastisk arbejde for at befri Fulzan. Jeg oplever her en entusiasme og en lyst til at tjene sit land, der gør mig stolt. Jeg møder her kun dedikerede soldater der er parate til at kæmpe og dø for vores lands idealer og sikkerhed. Jeg er ikke i tvivl om, at denne offensiv nok skal blive en succes og at Fulzan snart er befriet for sin befolkning."

"Og Dick, hvad mener du om påstandene om at Fulzanerne er i besiddelse af en trussel mod vores hjemverden - de såkaldte 'Planet Busters' "

"Quain, jeg er jo som dig kun lige ankommet til Fulzan, så jeg kan ikke sige noget endnu. Men som du sikkert ved, har jeg tidligere udtrykt min tvivl om at de primitive fulzanere skulle have en sådan teknologi. Jeg mener, ingen tvivl om at universet er bedre uden fulzanerne og at vi har stor brug for Fulzans råstoffer, men en trussel fra Fulzan - "planet busters" - den har altid forekommet mig at være noget usandsynlig. Men det vil sikkert snart komme for en dag."

"Tak, Dick". Og så synes jeg lige vi skal hilse på de militære medlemmer af vores team. Hvad hedder De, unge mand?"

"Jeg hedder Fist Todiih, Sir. Og jeg er stolt over at tjene mit land! Må jeg sende en hilsen til min mor?"

"Og så er der sidst, men ikke mindst, vores løjtnant. Vil De også præsentere dem for seerne?"

"Det er jeg vel nødt til. Jeg er Løjtnant Flemmings og det er mit privilegium at tage denne forsamling ud på vigtige militære opgaver og få dem alle levende hjem igen. Alt sammen mens milliarder af seere følger med i det hele. Jeg har altid sagt at jeg er glad for enhver udfordring, og denne gang lader det til at der er nogen der gerne vil gøre mig rigtig, rigtig glad."

"Ha - ha, Flemmings, jeg er sikker på at vi er i gode hænder. Flemmings er veteran fra Tupenny Konflikten og Asteroidekrigene. Han har også tjent i militærpolitiet i en årrække, men er nu tilbage i forreste linie. Sig mig helt ærligt, Løjtnant: Er vi en fuldkommen håbløs forsamling?"

"Tja, ingen er vel fuldkommen. Det var tydeligt under træningen i morges at senatoren er gammel militærmand og at frøken Bonnie ikke kun er valgt for sit kønne udseende. Men jeg ville sætte pris på, at De overlod eventuelle heltegerninger til Deres kameramand."

"Ha - ha. Det lader ikke til at jeg har imponeret vores løjtnant. Om få minutter vil vi forlade Blok Fires beskyttende mure og begive vi os ud i Fulzans svovlsyreholdige atmosfære for at stå ansigt til ansigt med fulzanerne - de mest groteske aliens menneskeheden nogensinde har mødt. Vi er tilbage efter reklamerne."

"Puha - det gik vist udmærket. Hvad synes du Freddie - var det godt?"

"Jeg hedder stadig ikke Freddie. Freddie skiftede til PNB for 4 måneder siden. Mit navn er Peter."

" Ja selvfølgelig hedder du Peter. Skal vi ikke have en drink ovenpå det her?"

"En Bonnie Cola?"

"Haha. Den var god Freddie. Jeg kan ikke lade være med at grine når..."

"MÅ JEG BEDE OM OPMÆRKSOMHED FRA ALLE ENHEDER! EN GRUPPE TILFANGETAGENDE FULZANERE ER BRUDT FRI I BLOK FIRE! ALLE ENHEDER I BLOK FIRE BØR VÆRE BEVÆBNEDE OG I KAMPDRAGT TIL SITUATIONEN ER UNDER KONTROL!"

"Bare rolig Freddie. Du skulle se dig selv... Det er jo bare en øvelse! Hov - der gik lyset. Det er nok for at tilføje øvelsen mere realisme..."

Spillet på

Viking-Con 22 (2003)

TriviaIndsend rettelser for denne side