Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

En Fremmed kommer til Quicksilver

System: Systemløst

Af

✏️Carsten Friis

Foromtale

Der var ikke meget tilbage af Quicksilver. Et par halvrådne træhuse, et knækket skilt der sagde 'salo'. For slet ikke så mange år siden områdets rigeste by. Grundlagt af Douglas Holland omkring kvæghandlen. En rigtig 'boomtown', sprunget frem som en trold af en æske ud af ingenting, men nu fuldstændigt forladt. Daniel Sweeny havde rejst langt fra sit trygge New Yorker hjem for at skrive en artikel om Quicksilver og det Vilde Vesten, inden de begge forsvandt fuldstændigt ind i historiebøgerne. Men var det for sent?

Sweeny gik rundt mellem resterne og lod fantasien få frit spil, mens han prøvede at fornemme Quicksilver i dens storhedstid. Musik og larm fra de mange saloons hvor cowboys var i færd med at omsætte ugers hårdtjente penge på rekordtid. Lykkejægere med ringe uddannelse, sjældent istand til at læse mere end avisens overskrifter, men det Vilde Vesten havde gjort dem til noget særligt, eller efterladt dem døde... sommetider begge dele.

Sweeny kiggede fortvivlet på sine tomme notater. Hvis dog bare spøgelser kunne tale...

......

Douglas Holland rejste sig ved bordet med glasset i hånd. "Her i aften har jeg samlet hele familien Holland, min søn Andrew, min broder Ben, og selvfølgelig også min kære kone Anita, under mit tag for at byde dem, Mr. Tilghman, og deres jernbane velkommen til Quicksilver. Jeg er sikker på at vi inden aftenen er omme vil stå med en alliance der vil garantere os, at de seneste mange års velstand her i Quicksilver vil fortsætte i mange år endnu. Lad os løfte glasset på Quicksilvers fremtid, og for Union Rail. Må vi bygge noget her i aften, som vores børnebørn kan være stolte over."

......

Har du ligesom mig en svaghed for gamle western klassikere? Så slut dig til Douglas Holland og rid ind til Quicksilver, hvor der venter dig en rollespilsoplevelse krydret med rigelige mængder af støvet Spaghettiwestern-stemning og masser af godt gammeldags karakterspil.

Spillet på

Viking-Con 22 (2003)


Indsend rettelser for denne side