Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Et bryllup

Forside til Et bryllup

System: High Noon
Genre: Efterforskning
Deltagere: 1 GM

Af

✏️Martin Lindof
🎨Bent Holm

Download

PDF Scenariet [dansk] (4,7 MB)

Foromtale

Det var en af de få dage, hvor støvet på prærien havde lagt sig og solen skinner fra en skyfri himmel.
De seks venner nyder dagen sammen. Det er ikke hver dag en af vennerne skal giftes, og så er det med at nyde dagen - væk fra problemerne.
Gæsterne har fundet det fineste tøj og står på gårdspladsen. En gårdsplads som i dagens anledning er indrettet med borde og stole således, at brylluppet og festen kan foregå udendørs.

Præsten kigger alvorligt på brudeparret, og taler ud fra Matthæusevangeliet kapitel 19: “Der er dem, der er uegnede til ægteskab fra moders liv, og der er dem, der er uegnede, fordi mennesker har gjort dem uegnede til det....”

Efter en længere tale kommer præsten frem til det væsentlige og en enkelt gæst eller to kniber en tåre, da han spørger: ”Tager du denne kvinde til ægte?”
Inden gommen når at svare, lyder et skud over prærien og gommen falder om ...

Og solen stod højt på en skyfri himmel. Fu­glene sang og dagen var kort fortalt perfekt til et bryllup. Bryllupsmaden stod og simrede, bryllypsgæsterne var møctt op, og stemningen steg. Præsten stod med brudeparret. Brudepi­gerne kneb en tåre, og brudgommens seks ven­ner var da også rørt over sceneriet. Romantik­ken osede over prærien.... Og pludselig var stemningen Ødelagt, da stilheden blev flænget at lyden fra et riffelskud og brudgommen faldt om ...

Spillet på

TRoA VII (1993)
Pentacon (1993)
Pentacon (1996)
TRoA-Con - Tusind og én nats Eventyr (1999)
Dragen Minicon (2005)
DrageCon 20 (2014)


Indsend rettelser for denne side