Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Toon (VC5)

System: Toon

Foromtale

For at kunne gennemføre denne turnering bliver vi nød til at hverve et antal "gamemasters" som i dette rollespil kaldes ANIMATORER, bl.a. fordi scenarios kaldes cartoons (= tegnefilm). Hvis du er bekendt med spillet bør du melde dig som animator, men hvis du ikke kender TOON, og alligevel har lyst til at prøve kræfter med dette vidunderlige rollespil, så meld dig til en prøvefilm på Viking Con 5, fredag aften, hvor vi kan optage 9 animatorer, der skal være til disposition Iørdag efter frokost (det falder ikke sammen med AD&D).

For dig der ikke har hørt om TOON tidligere, vil vi lige løbe reglerne igennem, specielt hvis du er vant til at spille rollespil. Figurerne opbygges ved terningkast, som fordeles på fire egenskaber, hvilket i denne forbindelse er ret ligegyldlgt fordi vi i turneringssammenhæng vil anvende færdigsyede figurer.

1. Spilleregel: Glem alt hvad du ved om RPG. TAL FØR DU TÆNKERII!I
2. Spilleregel: Spild ikke tiden med at redde din figur ud af en livsfarlig situation, EN TEGNEFILMFIGUR RAN ALDRIG DØ!!! Du har vel set tegnefilm hvor helten/heltinden bliver sprængt i småstykker, mast flad af en damptromle, falder ud fra en høJ klippeafsats og meget meget mere, de dør aldrig af det, de er med i næste scene friske og raske som aldrig før. En TOON-helt dør ikke, men er "nede" i 3 minutter - den tid det tager at genvinde alle sine "hit-points".
3. Du scorer ikke points ved at opføre dig rationelt, "bøffer" giver langt flere points, men bedst at alt, hvis du får animatoren til at bryde sanmen af latter-krampe, er du i eliten.

"That's all Folks".

Spillet på

Viking-Con 5 (1986)


Indsend rettelser for denne side