Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Call of Cthulhu (VC5)

System: Call of Cthulhu

Af

✏️Flemming R. P. Rasch

Foromtale

Spillet er baseret på romaner og noveller skrevet ca. 1920-36 af amerikaneren H.P. Lovecraft. Lovecraft fik her opbygget en verden som udadtil ligner vores, men hvor der ukendt for de fleste eksisterer ting som trylleformularer (der virker) og Frygteliqe dæmoner, der tidligere har behersket Jorden og snart vil komme igen. (Hr. Cthulhu er en af dem).

I modsætning til de fleste andre rollespil er spillernes roller helt almindelige mennesker. Det er ikke meningen, at man hele tiden ska! vente på at det ukendte slår til, før man har fået en grund til at være paranoid. Det er heller ikke engang sikkert at der sker noget overnaturligt.

Det er på nuværende tidspunkt uklart om der vil blive et eller to Cthulhu-arrangementer. Nogle af mig (og Viking Con planlæggerne) ukendte personer er vistnok i gang med at lave noget. Hvis nogen kender dem, må de meget gerne bede dem kontakte mig, evt. via Erik eller Morten i Fantask.

Folk der har prøvet spillet før, kan godt melde sig til, men de bedes da skrive det på tilmeldingerne. Hvis ovennævnte personer ikke melder sig, vil tilmeldingen gælde mit scenario.

Iøvrigt må Cthulhu-keepers der kunne tænke sig at køre et hold på Viking Con gerne kontakte mig.

Spillet på

Viking-Con 5 (1986)


Indsend rettelser for denne side