Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Lømler

Forside til Lømler

System: Systemløst
Genre: Komedie, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Frederik Berg
✏️Lars Vensild Hörnell
✏️Max Møller
✏️Anders Skovgaard-Winther
📰Anders Skovgaard-Winther

Download

PDF Scenariet (4,9 MB)
PDF Rollerne (1,2 MB)
PDF Kortet (4,4 MB)
PDF De uskrevne regler (0,1 MB)

Foromtale

Det er sidste time før sommerferien, og 4.b sidder fordelt ved tomandsborde, mens Lærer Madsen giver lektier for til sommerferien. Luften er tung, uret tikker ulideligt langsomt af sted, og et sted udenfor lokker stranden. Klaus L er fordybet i sit eget projekt. I starten af året har han sat sig for at bore et hul i kanten af bordet, der er dybt nok til, at han kan skjule sin blyant. Han mangler endnu 3 mm. Kims opmærksomhed skifter mellem Klaus Ls projekt og Louises røde fletninger, mens han sikrer sig, at de andre ikke ser, hvor han kigger hen. Simons tanker svæver allerede sammen med hvide sommerfugle hen over kornet på markerne. Klaus Ny følger Madsens undervisning, mens solen danser i hans brillers reflekser. Den bliver først spændende, da døren går op, og Madsen præsenterer klassen for en ny dreng, Markus, der skal gå sammen med dem efter sommerferien.

Lømler er et et scenarie for folk, der har lyst til at klatre i træer, bygge huler og gå på jordbærrov i 80'ernes danske sommerland.

Spillet på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Vinder, Bedste Effekter

Trivia

Links

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=56Indsend rettelser for denne side