Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den faldne engel

System: Call of Cthulhu Now

Af

✏️Henrik Olsen

Foromtale

Det var en svær tid du gennemgik. Alt det stress og overarbejde havde ført til at gamle episoder fra din barndom, (ikke ligefrem de lykkelige), var kommet frem fra din fortrængelses mur, for at hjemsøge dig. Efter et par dage måtte du simpelthen opgive at arbejde, da du så dine traumers spøgelse alle vegne. Det blev Imidlertid værre og du indså snart, at den eneste der kunne hjælpe dig, var en psykolog.

Du slog op i telefonbogen og fandt den bedste (og dyreste) psykolog i London, Dane Harris stod der. Du ringede ham op, fortalte ham om dine problemer og fik en tid. Efter et par behandlinger, fortalte han dig om sit nyeste projekt: En sejltur på hans private yacht , sammen med et par andre klienter. Chancen for at holde ferie, få hjælpende behandling og være sammen med nogle rare medmennesker. Du syntes det lød dejligt og meldte dig til turen, som ville starte den 13. april. Turen indeholdt foruden 4 dages sejlads, også et 3 dages ophold i en lille hytte.

Dagen oprandt og du stod klar med dine kufferter og ventede på den lille bus, som Dane havde sendt, for at hente dig og de andre. Da du satte foden op på trinbrættet, fik du en forfærdelig følelse af, at turen ville ende galt. Dengang vidste du ikke, hvor galt det ville gå ombord på Den Faldne Engel.

Spillet på

Chop Con (1996)


Indsend rettelser for denne side