Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den Angerfulde

System: Vampire: The Masquerade

Af

✏️Peter C. G. Jensen
🎨Palle Schmidt

Foromtale

"For Tusind Aar Siden Spillede Døden Terninger Og Tabte ..."

Sted: Copenhagen By Night!

København. Folk er som kviksølv og hurtige neonfisk. Byen flyder, myldrer, lever. Hele døgnet rundt. Vi taler by, nætter, stenbro ... og vampyrer.

Ingen styrer noget. Byen er et kaotisk kludetæppe af vækst og forfald. Et oprør lurer, måske, lige om hjørnet. Der tales, hviskes og konspireres. Om kampen mod det urørlige - magtens stilstand, den dårlige samvittighed.

Opgøret finder sit arnested i trods og forurettethed. Magtesløshed. Den ældste fjende skal bekæmpes. Rygterne svirrer. Måske er "de" i byen. Indtil videre sker der ingenting!

I disse triste omgivelser skal en flok vampyrer forsøge at genvinde kontrollen over deres egne skæbner, altimens de kæmper en drabelig kamp mod en fjende, de knap nok selv ved, hvem er.

"Og Herskeren over de døde kaldes Charon, og Ham skal du kende ved den Maske, Han bærer. Du vil gøre klogt i at stå på god Fod med Den Store Høster, thi Han er ikke af denne Verden, og Han er en Frygtindgydende Fjende. Han har kun een Svaghed. En særlig Lidenskab. Dog bør du tage dig i agt for ikke at lege med Ilden. Hvis du Taber vil det koste dig din Sjæl."

Han læste endnu en gang ordene, der var nedfældet med en kunstfærdig og sirlig håndskrift på det gamle, gulnede pergament. "En særlig Lidenskab ..." Han rejste sig fra den gamle stol og gik over til vinduet, hvorfra han kunne se, landsbyens stråtækte huse kærtegne dalens græsklædte skråninger. "Vi får se, hvem der vinder en sjæl!"

Dette scenarie knytter sig til Fønixs Viking-Con café med temaet "Copenhagen By Night!". Manglende regelkendskab er ikke nødvendigvis en ulempe, sort hår og rander under øjnene ikke et krav.

Spillet på

Con-Traventum Mengit (1995)
Viking-Con 14 (1995)

Nævnt i følgende artikler

Sorte Øjne Side 44 Fønix nr. 13 (Oktober/November 1996) Fønix


Indsend rettelser for denne side