Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Megatraveller (Lux-Con '91)

System: MegaTraveller

Af

✏️Mark Seemann

Foromtale

Seks personer finder sig ufrivilligt hvirvlet ud i et spørgsmål om deres egen eksistens, da noget viser sig at gå galti Deneb Sector ...

De gode, gamle spørgsmål soom Philip K. Dick stiller i de fleste af sine romaner, får nu pludselig ny betydning, efterhånden som spillerne begynder at spørge sig selv, om de egentlig er dem, de tror, de er.

Efterhånden som de bliver mere og mere usikre på deres egen eksistens, bliver de viklet ind i et virvar af intriger, er viser sig at stikke dybere og dybere, og kunne ende med at få storpolitiske konsekvenser.

Har du lyst til at få undermineret din selvtillid lidt, og komme til at afslutte adventuret mere frustreret end da du startede, og i det hele taget har lyst til at blive bibragt et mere paranoidt syn på din egen tilværelse, så er Lux-Con '91s Megatraveller adventure lige noget for dig!!

Har du lyst til at iklæde dig et servo-powered BattleDress, gribe din Gauss-rifle og skyde, slå, dræbe, hærge, voldtage, massakrere, partere og ødelægge masser af kvinder, børn, Vargrer, Aslaner og Vilani - ja så er dette Megatraveller adventure ikke noget for dig!

Der vil blive lagt stor vægt på godt rollespil, selvom det selvfølgelig vil være sjovest for alle involverede, hvis spillerne også løser "mysteriet". I det hele taget vil dette adventure være for forholdsvis øvede spillere, og det er heller ingen bagdel, hvis man har prøvet at spille Megatraveller før ...

Jeg glæder mig til at spille med, hvem der dukker op, og jeg håber vi kan opleve noget seriøst rollespil.

P.S. Dette er et hardcore HiTech adventure med en humanistisk-eksistentiel pointe. Så er alle advaret!!!

Spillet på

Lux-Con (1991)


Indsend rettelser for denne side