Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Mr Wong

System: Hong Kong Action Theatre!
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Jakob Ponsgård

Foromtale

Hvem har ikke altid drømt om hurtige biler, sanseløs action, vilde eksplosioner, kiksede punchlines og om at slynge om sig med cirkelspark og håndkantslag??

Hvis du er en af os, så skal du nok få udløb for det hele her. Her bliver du sat i 90’ernes Hongkong, i en rolle, der er designet til at sparke røv på den vilde måde.

Du bliver nemlig sat i en skuespillers krop. En skuespiller, der skal ud og møde de hårde drenge, dér, hvor de er hårdest, og de lækre skår, hvor de er lækrest. Nemlig på det store lærred.

Hele scenariet er bygget op som en filmproduktion med Jer i hovedrollerne. Derudover er der instruktøren, der formentlig kan overtales til at omskrive manuskriptet; Den engelske dubning er hæslig og så er der alle de andre mærkværdigheder der normalt er til i den virkelige verdens Hongkongfilmproduktioner.

Der vil blive kørt møghårdt på alle Hongkongklichéerne, og I vil elske det. Tag ud på overdrevet, hvor Sammo Hung, Chow Yun Fat, Michelle Yo og Jackie Chan er de toneangivende navne. Alle og enhver er en ekspert i kampsport, Uzi’er kan købes nede i døgnkiosken, og der ikke er noget galt med at have et team af wire-operatører stående klar i kulissen.

Spillet på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Indsend rettelser for denne side