Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Zorro 2002

System: Systemløst

Af

✏️Søren Rousing Pedersen
✏️Andreas Ravn Skovse

Foromtale

Los Ancheles, 1734, De spanske kolonier: Fordømt! Det er med garanti den Kinesiske Silkeliga, der står bag! udbryder Zorro

Pokkers: Forkert cuecard; ...Bob bob bob... Her var det: Zorro traver hvileløst rundt i laboratoriet, tager sig pludselig til hovedet, vender sig beslutsomt mod sin medhjælper: Du tager min hest, rider ud til Consuellas hemmelige lejr og advarer hende om, at Borgmesterens mænd er på sporet af hende!

El Jefe Schmidt ryster på hovedet: Jamen, Don Alehandro, hvordan skal jeg kunne advare Consuella? Jeg er jo stum for pokker! skriver han hurtigt på sin lille sorte tavle.

Fordømt! svarer Zorro; Det havde jeg rent glemt! Hvad gør vi så? Borgmesterens mænd kan indhente hende når som helst, og hvis hun ikke er blevet advaret, vil hun være komplet uforberedt, og vil derfor blive overrasket af Mendozas mænd og overrumplet!

Hvad? skriver El Jefe Schmidt.

Zorro 2002 er en ny (over)fortolkning af den klassiske beretning om Zorro, Ørkenræven, der bekæmper magtmisbrug og ondskab! Som alle den slags beretninger er man nødt til at opdatere historien, så den omhandler aktuelle temaer og begivenheder, så nutidens unge kan relatere til de moralske lektioner, historien serverer. Der er kort og godt tale om Swashbuckling med cuecards og andre irrelevante indslag.

So Very Very Special Guest Star: Osama Bin’s Ladeport

P.S.: Kan du finde George Clooney, så kan det være der er en præmie!

Spillet på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Indsend rettelser for denne side