Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Sikkerhedens pris

System: Live

Af

✏️Clara Bettina Behrmann
✏️Sabine Behrmann

Foromtale

Det er usikre tider for alle i den lille mellemamerikanske republik Kvestadia.

Præsident Roberto Toledo er blevet myrdet. Ingen ved, af hvem, men mistanken hviler på en stor udenlandsk efterretningstjeneste, hvis regering har store økonomiske interesser i landet.

Hans kone og vicepræsident, Isabellita, har overtaget embedet. Hun støtter sig på sin mands trofaste rådgiver, general Fuente, og et statsråd, bestående af landets fire mægtigste godsejere og fem folkevalgte mænd og kvinder. Alle har de interesser i olieindustrien og narkohandlen.

Nu er en af de større nabostaterne begyndt at røre på sig: med hjælp fra den store udenlandske efterretningstjeneste forsøger den at overtage Kvestadia. Nogle kalder det en genforening. Nogle kalder det "kampen mod narko".

Hvem skal vinde denne kamp om magt og indflydelse?

Og skal Kvestadia virkelig miste sin uafhængighed?

Beslutningen skal tages nu. Spionerne venter.

Hermed er rammen sat til årets LIVE på Viking-Con! Da vi (arrangørerne) gerne vil i give dig (spilleren) den rolle, du gerne vil have, vil vi kontakte dig før selve Viking-Con. Dette er naturligvis ikke farligt, men betyder, at Viking-Con vil give os en måde, at komme i kontakt med jer på!

Kostymer: hey, det er en con....Der er altså ikke brug for kostymer eller fed påklædning. Men hvis du mener du har noget du vil tage på, hold dig ikke tilbage. Det er bare intet krav!

Erfaring: det er lysten der tæller! Har du ikke spillet før, men har du lyst til at prøve? Så kom! Har du prøvet det før, og lyst til at komme? Jamen, så kom!

Alle er velkomne til Sikkerhedens pris.....hvis I da mener, at kunne klare efterretningstjenester og narkohandlen. Og det, der gemmer sig nedenunder...

Spillet på

Viking-Con 21 (2002)


Indsend rettelser for denne side