Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Klokmand, universets hersker

System: Champions 4. Edition.

Af

✏️Flemming R. P. Rasch

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,3 MB)

Foromtale

Champions er et af de ældste superhelterollespil, men samtidig et af de allerbedste. Desværre spilles det ikke så meget i Danmark, mest fordi forretningerne sjældent tager mere end et par eksemplarer hjem, når de overhovedet tager nogen hjem.

Systemet i sig selv er ret enkelt, men fordi der er et stort antal manøvrer og optional rules, kommer slagsmål til at tage en del af spilletiden. Samtidig er figur-generering utroligt fleksibelt. Der vil derfor blive anvendt et forsimplet system, mens de komplette regler vil være til rådighed, hvis en spiller ønsker at gøre noget, der ikke er mulighed for i det simple system.

Figurer vil være lavet på forhånd, og der vil blive en gennemgang af figurer og de vigtigste regler. Vurdering af de enkelte hold vil så vidt muligt blive på grundlag af rollespil, men naturligvis også efter, hvor godt man løser problemer.

Om selve historien kan jeg ikke sige så meget, fordi det først vil afsløres i løbet af spillet. Den verden, det foregår i, er en parallelverden til vores egen med den forskel, at der begyndte at dukke supermennesker op i 1950'erne. Spillerne er nogle forholdsvis almindelige danskere, som for nogle måneder siden fik superkræfter af en gammel mand i et S-tog. Da der pludselig begynder at ske mystiske ting, mødes de igen for at finde ud af, hvad der foregår ...

Spillet på

Viking-Con 9 (1990)


Indsend rettelser for denne side