Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Join this, or join something else!

System: Twilight 2000

Foromtale

I begyndelsen af 1994 får FBI opsnuset nogle foruriligende informationer fra den kun tre år gamle republik Ukraine: "Situationen er kritisk, Iraks leder Saddam Hussein, har købt atomvåben og atomteknologi af de økonomisk pressede Ukraine."

Endnu en hændelse, der gør situationen katastrofal er, at Tyrkiet har indledt et samarbejde med Irak om nedkæmpningen af kurdere, hvilket har resulteret i, at Tyrkiet er blevet smidt ud af NATO. Disse omstændigheder gør det muligt for Saddam at få sine atomvåben fragtet gennem Tyrkiet uden for NATO's officielle rækkevidde.

Men, men men - NATO har hidtil påstået, at de har kontrollen over verdens bedste og mest avancerede kampenheder, der nu får muligheden for at bevise det. Med kun 5 udvalgte specialtropper skal NATO bevise, at den er verdens stærkeste og mest effektive alliance nogensinde. Målet er total tilintetgørelse af alle atomvåben, og alle atomteknikere, der måtet være på vej gennem det tyrkiske bjerglandskab. En forfejling af denne mission vil højst sandsynligt kunne medføre udbrudet af tredje verdenskrig... Og hvorfor skulle det ikke være dig, der var med til at ødelægge Saddams planer og eventuelt være med til at støtte et mere massivt kurdisk oprør?

Spillet på

DRF-Con (1993)


Indsend rettelser for denne side