Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

I Skovens Dybe Stille Tro

(AKA: Don't Mess with Da' Small Ones!, Små helte og Store Skove)

System: Drager og Dæmoner

Af

✏️Paul Hartvigson
✏️Merlin P. Mann

Foromtale

Foromtalen i tilmeldingsfolderen:

Hvad skal borgmesteren i Clusta Noba gøre, når han får besked fra Druiderne i de store skove om at deres hellige stav er forsvundet?

- Han skal selvfølgelig undersøge sagen.

Hvad skal han så gøre, når han finder ud af, at han ikke kan finde ud af hvad der er sket og samtidig får besked om at skoven er ved at visne?(!)

- Der er kun en ting at gøre. Tilkalde områdets suveræne problemløsere, det nordlige kontinents mest erfarne opdagere: "Da' Small Ones"!

En lille gruppe suverænt ledet af Linda Lovelace; kvindelig Hobbit-ridder, kyndigt vejledt af Howard the Køb-Man; menneskelignende købman, viist støttet af Galf; Sortalf og animist, strålende informeret af Wet Sonja; Haj-kvinde-jægeren, effektivt beskyttet af Anders Schwarzenduckker; sort Andekriger og Con-And Snaderen; brun and og Pirat.


Spillernes introduktion

Det er forår i Clusta Noba - en ivrig handelsstation ved karavenevejen i det nordlige Ereb - især grundet et frodigt landbrug samt handelen med druiderne i den tilstødende Arn-Gedion skov. De høster nemlig urter og lægende midler.

Alt hvad borgmesteren i Clusta Noba, David Viis skal gøre er, at holde tilfældige krybskytter og slige småforbrydere, der vil tilrane sig dyrebare urter, væk.

Skoven er fuldstændigt druidernes domæne, og de har formået at gøre det svært at komme uskadt rundt - længere end en kilometer ind i skoven har ingen turdet bevæge sig før - det er ganske enkelt Tabu.

MEN AK - ingen idyl varer evigt. Og da en krage komme flyvende med bud fra druiderne om at deres magiske stav er blevet stjålet - samt at skoven visse steder er begyndt at visne, er der bekymring og grå hår at spore hos den viise borgmester.

Han har kun en mulighed: Heltene fra Rosøndre!

Denne gruppe af eventyrere er berømt for deres bedrifter i de sydlige egne af Ereb - heldigvis er de for øjeblikket i Clusta Noba for at nyde hårdt tiltrængt ferie.

Gruppen består af:

Lady Linda Lovelance: Lederen af denne gruppe er en barsk, autoritær og dygtig kvinde af adelig status - hun måler 145 cm og bruger dem alle optimalt i en god dyst med lanse. Hun er vistnok halvt halvlangsmand (m/k) - men det er hun ikke meget for at diskutere.

Anders Schwarzenducker: er Lindas højre hånd - han er stor og brutal; at en sort and at være! Han måler 127 cm, men er stort set ligeså bred! Han benytter selvfølgelig en speciel-lavet tohåndsøkse, og ynder at nynne "I'm a lumberjack..." når han ved festlige lejligheder svinger den lystigt.

Conand Fnadreren: Denne brune piratand er aldrig på for dybt vand - han er mere en snigertype end Anders - men går ikke af vejen for at svinge sin magiske! [sic] Nynnende Sabel i åben kamp. Han har en mørk fortid bag sig - og en mørkere fremtid for sig. Han synes at kunne lide det!

Galf: Gruppens animist har også ladt mørke tider bag sig. Han blev født som sortalf - og som om det ikke var galt nok, faldt han som lille ned i en alkymists affaldspøl da de skulle plyndre hans hus. Han blev alene, men alkymisten fandt ham - og fandt ud af at dette kemiske affald havde gjort Galf til en potentiel magiker. Han er muligvis verdens første kemiske-mutant-superhelt - men ikke den sidste!

Sonja Søkvinde: Mellem venner: Wet Sonja. Sonja er ikke helt normal - hun påstår at stamme fra en by nede i vandet, og meget tyder på, at hun er af en anden race - grunden til hendes uforståelige kælenavn. Hun er samtidig gruppens højeste med 155 cm! Sonja er en god svømmer og meget vellidt af ænderne i gruppen - de ynder at kalde hende en rap sag! Hun har stærke kæber, og spiser i følge rygterne velsmagende fjender!

Hawuard Hin Handelsmand: Hawuard, eller Howard er egentlig ikke med i gruppen, men derimod slagter i Clusta Noba - men dette er kun et skjul. Thi i regnvejr ved nattetide bliver han forvandlet til en kæmperotte med overnaturlige evner. Han er dog også påfaldende lille (135 cm) og har skarpe tænder.

Spillet på

Spiltræf (1989)

TriviaIndsend rettelser for denne side