Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Gladiatorer for Folket

System: AD&D

Foromtale

"De to folk på øen overvandt deres fælles fjende og byggede derfor en by, der blev ganske storslået, da de kappedes om at gøre det bedst. Guderne så det. Det var godt. - Men kiv opstod thi hvem skulle bo der og hvad skulle byen hedde? "Vi må sende menneskene" tænkte guderne. Og Menneskene kom, de så byen, de navngav den og de tog bo der. I byen blev skabt et trug, hvori al strid kunne kastes og øen blomstrede som et rige. Guderne så nu, at alt var godt.

Det er blandt gladiatorerne i Glüchstadts arena, hvor forbrydere og æventyrere kæmper for frihed og ære, I befinder jer.
Der har været stor opstandelse i byen siden I var i arenaen i går. Et sort uhyggeligt væsen med røde øjne og skarpe kløer viste sig pludseligt over jer og forsvandt igen med et par hurtige fagter, før nogen nåede at reagere. Resten af dagens kampe blev udskudt, da der gik panik i folk og tinget blev hastesamkaldt. Rygterne gik om varsler og dommedag. Formaninger om at bevare roen har været virkningsløse. Kampene i dag har I alle vundet og måske derfor har tinget nu hidkaldt jer...

Spillet på

Fastaval (1990)


Indsend rettelser for denne side