Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Den som flaskehalsen peger på

System: Fusion
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Martin Svendsen

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,2 MB)

Foromtale

”Den som flaskehalsen peger på... En skæbnens leg der glimrende illustrerer - og samtidig lader hånt af - tilfældighedens skødesløse voldtægt af tilværelsen... En leg opfundet af angste individer, for at dulme deres frygt i flaskens forførende og uvirkelige skygge.
De sidste ti år har flaskehalsen peget på mig”.

”Jeg betragter de 5 mapper foran mig; gulligt, tykt papir, skjolder af kaffe og en uendelig række af postadresser og underskrifter, destinationer og kvitteringer, interne postmapper der som regel indeholder utallige menneskeskæbner omsat til tal og faglige vurderinger. Hvor jeg har fået dem fra er knapt så væsentligt som de tusinder og atter tusinder af kroner der brænder i inderlommen på en jakke der snart skal udskiftes. Jeg rører ved dem bare en enkelt gang mere for at forsikre mig om at de ikke er væk som en drankers drøm om et lykkeligt liv.

Jeg bunder min Bushmill og lægger en plovmand på disken vel vidende at den ikke engang dækker en fjerdedel af min regning, trækker min hat godt ned i panden og tager de fem mapper under armen. Der er så mange der bliver røvrendt hver dag, så hvorfor skulle jeg have dårlig samvittighed ...”

Den som flaskehalsen peger på... er en fortælling for fem spillere, med hovedvægt på investigation og det interne rollespil, spillerne imellem. Stilen er noir med en flad og meget sort humor, uden at det er meningen at det på nogen måde skal være komisk.

Spillet på

ConFusion (2002)


Indsend rettelser for denne side