Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Nattens Slagskygger

Forside til Nattens Slagskygger

System: Live

Af

✏️Martin W. Jürgensen
✏️Hans Christian Molbech
📰Hans Christian Molbech

Foromtale

Her finder man alt fra billige ludere og gangstere til advokater, der opstøver deres klienter i The Purple Fahrenheit Bar. Som togene der kommer og går, rejser folk sig fra slammet på toilettets gulv og tjener tusinder af dollars på minutter, for en time senere at blive fundet med kugle gennem hovedet på gulvet i en lagerbygning.

Nattens Slagskygger er et film noir-livescenarie som udspiller sig i slutningen af 40'erne i storbyen Estonville i USA. Douglas Square Station er et knudepunkt for jernbanetrafikken i byens downtown. Dette betyder 40 deltagere i stemningsfulde jakkesæt, stilfulde kjoler, bløde hatte og cigaretter, cigarer og øl i tætrøgede barlokaler hvor alle hele natten til det sidste tog kører vil befinde sig i en desperat og omklamrende atmosfære.

Stemningen er det altafgørende i Nattens Slagskygger. Derfor er det vigtigt at påpege at scenariet ikke vil være action-orienteret. Dvs. at der også er andre roller end gangstere, lejemordere og ludere, og at historien primært vil beskæftige sig med personernes liv i storbyens hårdkogte verden.

Da der vil blive udskænket alkohol i forbindelse med scenariet skal du være fyldt 18 år før Fastaval for at deltage.

Hvis du vil deltage i Nattens Slagskygger skal du ved din tilmelding til Fastaval vedlægge et selvstændigt stykke papir hvorpå du skriver "Tilmelding til Nattens Slagskygger" samt følgende information om dig selv:

Navn, adresse, telefonnummer, email og fødselsdato (husk år!).

Derudover skal du få taget et vellignende billede af dig selv i tøj, der passer til tidsalderen og miljøet. Det skal vi bruge, da alle alle deltagere får udsendt et personligt hæfte med alt om deres baggrund, personlighed osv. samt beskrivelser og billeder af de personer, de kender. Derudover bliver billedet også brugt til det ID-kort, du får udleveret sammen med penge og andet materiale. Bag på billedet skriver du dit navn og sætter det fast med en papirclips på papiret. Tilmeldinger uden billeder vil blive ignoreret.

Resten af papiret bruger du til at skrive lidt om dig selv og hvilken type rolle, du godt kunne tænke dig at spille, hvad du har spillet tidligere og hvad du ellers finder relevant for os at vide. Et godt tip er at se en film noir eller to inden du skriver din tilmelding, så du har en idé om hvilke type roller, du kan forvente. Hvis du ikke skriver noget, har vi ingen mulighed for at tildele dig en rolle, vi tror vil passe til dig, så skriv hellere for meget end for lidt.

Spillet på

Fastaval - Atlantis (1999)


Indsend rettelser for denne side