Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Deus Eversus

System: LARP

Arrangeret af

Solhverv

Af

✏️Anders Jørgensen
✏️Mikkel Heise Kofoed
✏️Henning Martinussen
✏️Vitus Vestergaard

Foromtale

Fortabte sjæle gled langsomt forbi indgangen til det allerhelligste. Bygningen så ud som en slags antik ruin, svævende i det uendelige rum. Ovenover var kun det svage lys fra stjernerne. Nedenunder fortabte alting sig i massivt mørke. Det eneste rigtige lys kom fra de efterhånden store revner i porten...porten til Himlen. Det var et skarpt lys, der trak lange skygger og åbenbarede en stentavle i den ene væg. Indhugget i tavlen, på et sprog ingen kender mere, stod med næsten udvisket skrift:

"Når tvende tusinde omløb igen er gået, skal al orden miste sin kraft og universet fødes på ny. Dette skal kendes som detroniseringstiden. Al magtstruktur skal falde, og kraften skal igen frit flyde fra universets midte til dem, som fordrer den. Af kaos skal den nye hersker opstå..."

Deus Eversus er et liverollespil for 25 spillere arrangeret af Rollespilsforeningen Solhverv. Det er et non-contact scenarie, hvor hovedvægten bliver lagt på guddommelige intriger, himmelske relationer og en helvedes masse mirakler.

Spillerne tager skikkelsen af engle, og iblandt englene skal findes den nye Gud. Det er tiden for kaos - tiden for omvæltning.

Det er Deus Eversus.


Tilmelding
Hvis du vil være med i " Deus Eversus", skal du sammen med din tilmelding indsende en konvolut mærket " Deus Eversus", der indeholder følgende:
1. Et vellignende pasbillede.
2. Navn, adresse, telefonnummer, email, alder, køn.
3. Lidt om dig selv og dine erfaringer med rollespil, kendskab til religion, dine ønsker til rolle/personlighed og evt. dine stærke/svage sider.

Hvad angår udklædning, kan du godt begynde at finde dit hvide tøj frem...I rollen vil der dog være forslag til lige netop dit kostume.

Spillet på

Fastaval (2000)


Indsend rettelser for denne side