Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Dark Designs

System: Call of Cthulhu

Af

✏️Ole Hansen

Foromtale

Oktober 1930. Alle USA’s nationale tjenester pålægges, på baggrund af en sag om en død person, angiveligt en varulv, at registrere alle sager, der har med det okkulte at gøre. Sagerne begynder hurtigt at hobe sig op. Året efter er beviserne ikke længere til at overse. Regeringen overvejer sine muligheder. Der lægges op til, at hvert bureau gør hvad de mener er bedst i sager med okkulte undertoner.

Februar 1933. FBI foretager under ledelse af John Edgar Hoover, en undersøgelse af et hemmeligt selskab, der mistænkes for at udføre rituelle ofringer. Fotografier lækkes til pressen, som blæser historien op. Regeringen erklærer, at billederne er forfalskninger, men det stopper ikke befolkningens spekulationer. Regeringen overvejer igen situationen.

Juni 1934. Theodore Roosewelt erkender eksistensen af paranormale fænomener ved at stifte National Paranormal Agency. Den hidtidige model, hvor alle bureauer behandler overnaturlige fænomener individuelt, forkastes og al paranormal aktivitet skal nu behandles af NPA. Bureauet stiftes som et Black Book projekt, og dets eksistens fornægtes overfor offentligheden. Bureauet har til formål at lægge låg på overnaturlige fænomener, da rygter og spekulation giver grobund til unødig bekymring i befolkningen. Desuden er det bureauets opgave at opretholde nationens sikkerhed, skulle den være truet.

December 1934. En storstilet plan tilrettelægges af NPA. I erkendelse af at bureauet står magtesløst overfor magtfulde paranormale personer og væsner, beslutter ledelsen at rekruttere personer med overnaturlige kræfter, såfremt det menes, at de er loyale over for USA. Den endelige beslutning tages af præsidenten selv, der ikke uden bekymring underskriver, hvad der senere omtales som ’The Freakshow Treaty’.

Marts 1935. Under kodenavnet operation Dark Day startes den største operation endnu foretaget af NPA. Den gives højeste prioritet, og en stor del af bureauet sættes på sagen. Projektet omgives af absolut tavshed og detaljer gives kun til involverede.

Som agent i NPA er det din opgave at opretholde nationens sikkerhed for enhver pris. At sørge for at befolkningen ikke har grund til unødig bekymring. At efterforske alle paranormale fænomener. Og frem for alt, at eliminere farlige overnaturlige elementer.

Spillet på

Chop Con (2002)


Indsend rettelser for denne side