Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Dragens Orden

System: Noget med terninger

Af

✏️Jens Thorup Rasmussen

Foromtale

Det er tid. Det er atter tid. Tiden er inde til at rense dette uhellige land for den plage, der har hærget det i så lang tid. Det er tid at drage fra Frankrig og Spaniens solrige egne, til dette land som Gud næsten har glemt. Det er tid at trodse mudderet og den tunge regn. Det er nu, der skal gøres en indsats mod alt det, der lurer i krogene.

I Inkvisitiones hellige navn er det tid at rense disse bjerge i disse ugæstfri egne. Rense dem for den kætterske magt, som langsomt har sneget sig ind på dette den romerske kirkes østligste domæne.

Så fat dit kors Inkvisitor Tadeus, og du Lupo, grib fastere om det hellige banner, lad ikke mørket besnære din sjæl unge Adso. Det er tid at den mørke maurer får indfriet sin gæld til kirken, og at den hellige Karolus gør sig værdig som den kristne kriger han engang var. Lad ikke dit held få dig til at miste frygten for det der er stærkere end mørket, nemlig Gud oh Jacques d’Aquitaine. Lad Guds lys brænde i jeres hjerter og lad da udyret blive for evigt manet bort.

Det er tid at drage mod bæstet. Det er tid at drage til Transylvanien for at gøre en ende på Dragens Orden!

Spillet på

Fastaval (2002)


Indsend rettelser for denne side