Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Zwilight

System: Call of Cthulhu

Foromtale

Dagens overskrift 3.2.1993 i det pålidelige, svenske formiddagsblad "Solan": "UNG KVINDE SKAMBIDT AF RABIAT ELG!!!". Artiklen fortsætter : "Ofrets tilstand er kritisk - internationale interesser på spil!! Myndighe­derne har nedlagt navneforbud og mørklagt den makabre sag, og desværre har det ikke væ­ret muligt at få en kommetar fra familien. Det forlyder at den unge kvinde tilsyneladende har været bidt af en elg før! (fortsættes på side 2). Kevin Barrat droppede avisen, sank tilbage i den hærgede lænestol og betragtede sløvt de fugtplettede væge gennem tågen af cigaret­dunster, mens han ærgede sig over at han ikke kunne læse svensk. Det så ellers spændende ud.
Skoddet røg ned til de andre i bunken, og Ke­vin snøvlede sig besværligt på benene, mens forrige aftens alkoholiske overdosis modvilligt vente sig et sted i hans indvolde. "Tid til at ramme gaden, gamle dreng", mumlede han træt, mens dn ramponerede dør smæk.kede bag ham. Endnu en dag som arbejdsløs et sted i Brooklyns slum. Måske kunne man fedte sig til et par gratis bajere hos Rick ....

Kevin udkæmpede en krampaktig kamp med den avisside, der på mystisk vis havde snoet sig omkring hans højre underben, samtidig med at han forsøgte at tænde en smøg i ly af sin frakke. Et finalt, irritabelt ryk og det nær­gående papir udåndede endelig under sålen på hans imiterede krokodilleskins sko. Kevin uds­tødte et tilfreds gryndt, finjusterede solbril­lerne, tjek.kede diskret den formstødte, glin­sende frisure og genindtog sin position på hjør­net af 117 th. Avenue forpulede perkeravis, mumlede han arrigt og kastede et dræbende blik på den prangende forside. "So lan"!! Kevin snøftede, men tabte så akut al interesse, da en neonrød bil gled op på fortovet ved siden af ham. En tonet rude bevægede sig i slovmotion nedad og afslørede et massivt ansigt. "Du skyl­der os stadig for sidste leverance!", hvæssede stenansigtet. Kevin sank krampaktigt...
... Og sådan kunne vi have fortsat, hvis der altså havde været plads i introen, men lad os blot understrege at der som sædvanligt er seks PC'ere fra divergerende miljøer, et ukult sena­rium, en veloplagt, misinformeret master og trudslen om en elg invasion i baggrunden.

Lad dem ikke skræmme - Zwilight er ikke hvad de måtte tro det er. .. Det er i virkelighe­den noget helt andet. Altså et ukult spil i Basic roleplay/Call - genren, hvor ganske alminde­lige menneske involveres i skrækindjagende og horrible ting og forsøger at komme ud af det igen så hurtigt som muligt for at genoptage de­res næsten normale tilværelse. ZWILIGHT - spillet hvor man IKKE tager til Sverige!!!

Spillet på

TRoA VI (1993)
Pentacon (1993)


Indsend rettelser for denne side