Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Battle for Mandalor

System: Star Wars

Foromtale

En gruppe helte fra Alliancen af Frie Planeter bliver sendt til planeten Mandalor for at lokalisere en helt fra tiden omkring The Old Republic, Neenan Ben-Shuda, der har været formodet død gennem flere år, da der går rygter om, at han leder den voksende modstandsbevægelse imod Guvenør Vrox, en af Kejserens tro støtter. På Mandalor må rebellerne sætte Deres evner op mod ikke bare Imperiet, men også Mandalors Wraith Squad, der alle er ude efter, at fange Neenan Ben-Shuda i levende live... mens de dog fjerner enhver, der kommer i vejen for dem. Rebellerne skal bringe ham bud om det forestående angreb på Mandalor fra Alliancens side, da hjælp fra planetens overflade er meget vigtig for planens udførelse.
I byen Mandalore må rebellerne ligefrem passe på for ikke at ende for spidsen af et vibro-blade, da alverdens mærkeligheder huserer i byens gader. Oplysninger kan være svære at få fat på, hvis man ikke er stedkendt. Kan rebellerne finde frem til Neenan Ben-Shuda, og få ham advaret om angrebet inden Imperiet og deres tro støtter får fat i ham? Og vil de være i stand til at beskytte ham, indtil planen er ført ud i livet? For planen vil gå i vasken uden nogen form for støtte fra planetens overflade, da alle landingsområder er spækket med JU-9 Juggernaut War Droids, sidste nye indenfor Ground Defense .
Denne mission er af største vigtighed, hvis Alliancen skal gøre sig håb om at indtage Mandalors-systemet med et minimum tab af menneskeliv.

Spillet på

TRoA V (1992)
Pentacon (1993)


Indsend rettelser for denne side