Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Killer "Vampires"

System: LARP

Af

✏️Michael Paulsen

Foromtale

"No one holds command over me. No man. No god. No prince. What is a claim of age for ones who are immortal? What is is a claim of power for ones who defy death? Call your damnable hunt. We shall se who I drag sceaming to heil with me." - Gunter Dorn, Das Ungeheuer Darin

Låget på en metalskraldespand løftes diskret. To øjne kommer til syne. Langt væk høres en mærkelig "slæbende" lyd og endnu længere væk lyder en konstant blasfemisk brølen. Inde i skraldespanden gør Josef Edger Challenge korsets tegn med sin .22 automatic waterpistol og rejser sig pludselig i en noget hysterisk bevægelse, vender sig og brøler "Gud æde dit lig" og kaster en "Stinkende sokkeknude" mod den imbicile og alt for larmende vampyr "Creeping death" som de sidste 17 min. har slæbt sig hen af det ru ganggulv mod den berygtede præsteleder "Josef C'"s hovedbase. Sokkeknuden rammer den stakkels vampyr midt i bylden. Josef er i tre spring ude af sit HQ og op af inderlommen af sin trenchcoat trækker han et lille tændstikitui. Omhyglig åbner han det og tager en svovlstik op af ituiet. "Det var endnu en" - og brækker tændstikken.

Årets live-scenarie bygger på Steve Jackson games "Killer" med modifiseret regler til convensions. Scenariet udspilles fredag aften og nat, med sluttid kl. 6.00. Den person med flest point på dette tidspunkt har vundet spillet. Men dette er ikke det primærer! Spillet er en kamp mellem rebeller/ekscorsister, vampyrer, medskyldige, spioner, "dommeren" og uskyldige ofrer m.m.f. Det er spændende, rablende galt og kræver rollespillere der er med på den værste. Alligevel foregår det under "rimelig" ordnede forhold og vinderen kan gå fra aktiviteten med 250 kr. For at vinde må man være snu, snyde og bedrage og samtidig være ærlig og stole på nogle. Man skal have spioner og agenter ude og lokke sine konkurrenter i fælder etc. Der vil på CON'en blive udleveret en liste med regler, tips og fiduser til alle.
Tre vampyrer er vækket fra de døde i et for længst glemt tempel i det gamle Byzans (Konstantinobel). De har været spærret inde af en forbandelse, som den store runemester Sven Plovfug lagde på dem i 986 EC på et af sine berygtede "eventyr" i østen. I februar 1992 startede man arbejdet på en undergrundsbane i Istanbul (tid. Byzans). Da man i vinteren 1993 næsten var færdig med projektet, kom man til "det for længst glemte tempel". Det låg præcis hvor tognettets hovedbanegård var tiltænkt. Efter tilkaldelse af det højeste præsteskab fra Iran lykkedes det at bryde forbandelsen og bygningen af hovedbanegården kunne fuldendes. Desværre vidste de intet til indespæringen af de tre vampyrer, hvis kister ikke blev fjernet. Da de tre rejste sig stod de mellem spor 8 og 9 på Istanbul Hovedbanegård, omgivet af ca. 7000 tyrkere og et halvt hundrede turister! De tre besluttede sig til at tage et tog til Hedeby, hvor de mente Sven Plovfug måtte befinde sig. Toget, de steg ind i, gik imidlertidig ikke til Hedeby (underligt ikk!) men derimod til Helong i Changbai Shan provinsen i det norlige Kina. (Den stakkels togfører måtte låne blod fra sine passagerer hele den lange vej, til de tre). Efter lange omveje og adskillige liter koreansk blod, kom de til byen Seoul. Her fik de oplyst på den danske ambassade at Hedeby ikke længere eksisterede, men der skulle bo en Sven Plovfug i byen Billund. Derefter fløj de tre med Singapore Airlines mod Billund. Uheldigvis ramte flyet vestbroen over Storebælt; så det er jo spændende om de tre når frem - det har vi en stærk mistanke om at de gør. De ønsker hævn. De vil vampyrarisere alle på Svens kongeborg "Enggårdskolen", men runesammenslutningeme har hidkaldt deres eksperter til borgen og kampen vil blive hård. Verdens øjne hviler på højborgen. Vil vampyrene sejre? Vil rebellerne - og hvem vil da løbe med æren? (og de efterfølgende millionkontrakter). Måske bliver det dig. De vil have hævn!
Kræves!: For at deltage skal du være klædt i specielt tøj. Køb f.eks. lang sort frakke og mørke solbriller til meget billige penge i genbrugsbutikker eller lign. Det behøver absolut ikke at være dyrt tøj, blot du er speicel - en fed hat kan være nok. Hvad våben angår kan du enten selv medtage dem eller købe dem på CON'en. Kravene er følgende:
Våbenet må ikke være fysisk skadelig for den ramte, dig selv eller andre. Det må heller ikke yde skade på omgivelserne. Små vandpistoler, bordtennispistoler, skumbolde, klude/sokke våben, lommelygter, bløde gummivåben osv. er helt OK.

Spillet på

Pentacon (1993)


Indsend rettelser for denne side