Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Hytteturen

System: LARP

Af

✏️Jesper Wøldiche

Foromtale

"En hyttetur til Østrig? - på skolens regning?"

Stemningen i klasseværelset var pludselig blevet meget bedre - der havde ellers været en trykket stemning lige siden man var kommet op af skændes om hvorvidt det var farligt at lege "Ånden i glasset" - eller hvorvidt det var fup, og hele diskussionen var startet fordi en af drengene havde fået et bræt forærende af sin søster, og havde taget det med for at vise klassen det.

- "Ja, gymnasiet har nogle penge tilbage på ekskursionskontoen, og da vi endnu ikke har været afsted, ville rektør høre om vi var interesserede."

- "Selvfølgelig er vi interesserede!" lød det fra flere sider. Mere var der egentligt ikke til det, så var det bestemt.

3.X skulle på hyttetur - en hel uge i en bjerghytte i Østrig. Masser af kultur og historiske sightseeings og - selvfølgelig - små listige ølkældre. Meget kunen gå galt på sådan en tur, og lærerne var klar over det - og alligevel, kom det, der faktisk skete, bag på alle.

Et livescenarie, for omkring en klassefuld mennesker, der lægger op til intriger og spil deltagerne i mellem, til hygge og til overraskelser. Hvis du mener, at du med lidt god vilje kunne udgive dig for 3.g'er og har du lyst og mod på at forlade bordets sikkerhed og spille levende rollespil så tag med på hytteturen.

Live

Spillet på

Sconnert - 7th Platoon (1998)


Indsend rettelser for denne side