Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Darkside

System: LARP
Genre: Sci-Fi

Arrangeret af

X-gruppen

Foromtale

I et par sekunder svævede Harris midt i gangen, men så krævede tyngdekraftsgeneratoren på WYSS Excalibur sin ret, og Harris hamrede ned i den kolde stålplade. Han rejste sig og tog sig til hovedet - en varm væske flød fra hans pande og hans øjne sved. Den røde nødbelysning gjorde det svært at se. Harris kunne mærke, at hans bukser klæbede til benene. Det var blod. Men det var ikke hans eget - det kom fra fire livløse skikkelser, der lå spredt på tværs af gangen. Han genkendte en af dem som Gary fra maskinrummet. Det gik op for Harris, at han nok ikke ville høre så mange sjofle vittigheder fra Gary i den nærmeste fremtid. Harris mærkede, hvordan hans mave drejede et par gange - resterne af hans aftensmad blandede sig med blodet på stålgulvet.

Direktør J. C. Burke, jr. væltede ud af sengen - forbandede europæiske vodka - forbandede kort han havde fået. Burke var sur. Han havde mistet 1.500 credits til en skide vagt. Hans hovede hamrede. Om en time skulle han modtage to vigtige regeringsrepræsentanter. De skulle inspicere forskningsafdelingen på basen. Hvis de ikke blev gjort tilfredse, så ville støtten ryge et vist sted hen og firmaet ville adressere hans røv til selvsamme sted. Hans intercom bippede, og billedet af sikkerhedskaptajn Barnes tonede frem. "Sir, jeg vil blot minde dem om, at repræsentanterne ankommer til Darkside om mindre end en time." Burke nikkede og slukkede for sin intercom. Hvor fanden var hovedpinepillerne?

Dette levende rollespil byder på intriger og uhygge i det ydre rum, hvor - traditionen tro - ingen kan høre dig skrige. Deltagerne i dette scenario vil som en ekstra service få deres karakterer tilsendt før X_CON. Dette gør vi, for at deltagerne bedre kan sætte sig ind i rollerne før spillet og for at give mulighed for hjemmefra at finde en til rollen passende påklædning.

Spillet på

X-CON (1995)


Indsend rettelser for denne side