Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Nybyggerne på Stormøen

Forside til Nybyggerne på Stormøen

System: LARP

Af

ArrangørMathias Granum

Foromtale

Kan du lide fantasy-rollespil der lægger vægt på karakterspil, drama og på at skabe en spændende fortælling sammen? Så overvej at tage med til ‘Nybyggerne’!
Nybyggerne er et rollespil, som handler om intriger, politik og mødet med det ukendte – sat i en ‘light’ fantasyverden a la Game of Thrones eller Skammerens Datter.
Du er også velkommen, selvom du aldrig har prøvet rollespil før. Vi tildeler dig en mentor, som vil hjælpe dig ind i spillet, og du kan evt. låne kostume af os. Så kom som du er 🙂
Teaser – spillets setting
“På en fjern ø i Stormhavet bor fire grupper af nybyggere, som er rejst dertil fra hvert deres hjemland. Livet som nybygger er usikkert og farligt: Hvis de fire grupper skal klare sig godt i den nye verden, er de nødt til at danne alliancer og skabe et samfund, som bygger bro over deres forskelligheder. Men hvilken religion og hvilken kultur skal dominere øen? Vil ægteskaber på tværs af kulturerne kunne binde øens folk sammen? Og vil det lykkes øens råd at vælge en leder, som kan mønstre respekt og opbakning fra alle øens folkeslag?”
Hvem er spillet for?
Spillet er for dig, der går i 5-9 klasse. Ældre rollespillere kan søge om at komme med som ’Senior rollespillere’ eller arrangører. Klubpædagoger er desuden meget velkomne til at deltage i spillet sammen med deres unge rollespillere. Nybyggerne er et spil, som fokuserer på drama, karakterspil, politik og intriger. Men hvis man er en yngre spiller, som har mere lyst til eventyr og kamp, så er spillet designet sådan, at du også kan vælge, at fokusere på det.

Afviklinger 🗺️

27. april 2019🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
20. - 22. september 2019🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
25. - 26. april 2020🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
12. - 13. september 2020🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
2. oktober 2021🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
22. - 24. april 2022🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
1. oktober 2022🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
11. marts 2023🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark
26. - 28. maj 2023🗺️Efterskolen Epos, Augustenborg, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side