Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Verdens Røvhul (El culo del mundo)

Af

✏️Paul Hartvigson
🎨Caspar Vang

Foromtale

Krogen:
Gruppen er styrtet ned eller strandet et sted, der minder om Sydamerika i 60'erne — et lorteland med undertrykkelse og lunken dåsecola. Som vore helte kommer vadende over pampasen eller ud af junglen, fra deres nylige flystyrt/rædselsnat i inkatemplet/Tropical Zombies, finder de Los Encuentros handelsstation — der endog har et køretøj: en afdanket tidl. amerikansk skolebus.

De må først kæmpe for den — mod skumle Alfonso, som er både grov og uhøflig — men til sidst kan de overtale ejeren Luis til at sælge vraget til dem

Eventyret:
Alfonso har gemt våben i bussens skrog — som han vil sælge til guerillaen i bjergene. Spilpersonernes trængsler er kun lige begyndt. Bjergpasset spærres nemlig af 60 velbevæbnede mænd under revolutionshelten "El Curro".

Plottet kan gå to veje. Spillerne kan fange antydningen, og spille med. Så bliver de taget med som ærede gæster af revolutionen. Ellers bliver de slæbt med som fanger, og guerillaen konfiskerer varene. I begge tilfælde er de under opsyn.

Så ankommer Alfonso til lejren. Hvis spillerne er på den grønne gren, vil han påstå, at de er kontrarevolutionære og bør fanges. Hvis de til gengæld er fanget, vil han påstå, at de arbejder for ham, og at "El Curro" har forrådt hans tillid ved at fange dem. Alfonso vil have sine penge, og vore helte må samarbejde med svinet, tale sig ud af situationen eller flygte.

Men netop da begynder helikoptere at sværme over bjergene — og mistanker om forrædere i lejren svirrer — Alfonso er sikker på hvem det er...

Ligegyldigt hvad man gør, så er det ikke rart at være fanget i verdens røvhul

Artikler

Få Dem På Krogen - Verdens Røvhul (El culo del mundo) Side 8 Fønix nr. 12 (Marts/April 1996) Fønix

TriviaIndsend rettelser for denne side