Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Jul på Søslottet

System: LARP

Af

ArrangørHans Peter Spang Hartsteen
ArrangørBirgitte Hollegaard
ArrangørLine Thorup

Foromtale

Et episk eventyr om kærlighed og klejner, sorg, sværd og snaps.

Kongen har kaldt sammen til den årlige julemiddag. Det er årets højdepunkt, og der vil komme godtfolk fra nær og fjern.
Klokkerne ringer i det fjerne og udenfor falder juleseen blødt og hvidt. Prinsessen står og beundre sig i spejler, alt imens hendes tjeneste pige, Signe, retter lidt på den overdådige julekjole.
Kongen og dronningen har travlt med at få de sidste forberedelser i hus. Kongen kigger med et ømt blik på sin dronning og udbryder ”du bliver da smukkere for hvert år der går”. Dronningen kigger på ham med et skælmt blik ”påstår du da jeg er blevet gammel”. Ak ja, julefreden har atter sænket sig over slottet….. men, i det fjerne trækker tunge sorte skyer sig sammen.!!!! Hvad skal der dog blive af det gode gamle søslot.

Hvad der er sket inden scenariet:
Den onde fyrst Zoros flygtede fra Moravia til det nærtliggende fyrstedømme Montavien. Her indsmigrede han sig på kongen og blev udnævnt til både baron og udenrigsminister. Han drog tilbage til Moravia og allierede sig med grev Søllendorf om at styrte kong Arkos, indtage hans land og oprette et råd (bestående af ham og Søllendorf) til at lede Moravien.
Det første skurkene gjorde for at iværksætte deres plan var, at bryde ind i det kongelige snapselager og tømme det til sidste dråbe! Derefter sørgede de for, at give den tilrejsende nisomancer Tvang og nisserne skylden - for dem er der jo alligevel ingen, der tror på.
Kong Arkos ligger i øjeblikket i krig med nabo konge. Krigen har varet i mange drøje og hårde år, og det er kong Arkos højeste ønske at den måtte slutte. I øjeblikket står nabo kongen til at vinde krigen, og Arkos ved at der snart må være et ultimatum på vej: Gør som jeg siger eller vi indtager dit land!!!!!

Obs: Vi vil fra arrangørenes side med det samme gøre opmærksom at vi går fuldt og fast ind for nepotisme. Vi spiller selvfølgelig selv de fede og magtfulde roller, men….. vi godtager alt smiger, så hvis du vil ha en god rolle, er det bare om at komme i gang!!!

Middagen vil forgå i kalenderafsnit. Der vil i din rolle været skrevet hvis du har en skæbne som du skal opfylde i et eller flere af afsnittene.
Skal medbringes: Nissehue. Det vil være muligt at du på et tidspunkt bliver morfomeret til at være en nisse. Plottet afhænger meget af denne detalje, så hvis du ikke ligger inde med en må du prøve at låne dig frem!!Indsend rettelser for denne side