Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Forum (2018)

Forum

Sted: Midtfyns Fritidscenter, Ringe, Danmark 🗺️
Dato: 31. august - 2. september 2018

Del af: Forum

Om kongressen:

Forum er Landsforeningen Bifrosts årlige kongres, som samler rollespillere, brætspillere, milsimmere, grejnørder, cosplayere og alle vores nørdevenner fra hele landet. Det er spændende mennesker, gode idéer og nye udfordringer!

Vores vision er at skabe Forum18, der kan bygge bro på tværs af miljøet, af hobbyer og aldersgrupper med masser af inspirerende indhold, interaktion og møder imellem mennesker. Vores vision er at bygge videre på de forgangne års udvikling med særligt fokus på at inkludere for alle – nye om erfarne, unge som ældre.

Slogan: "Forum for alle - alle for Forum".

Entré: 400 kr. for standardbillet, 200 kr. for fattigrøvsbillet.

Download

PDF Programmet [dansk] (3,3 MB)

Priser

Årets Bifald

Louise Hovitz
Louise er nomineret til Årets Bifald for sin indædte kamp for at skabe mere opmærksomhed om kønsdiskrimination og overgreb i det danske rollespilsmiljø. Hun har gennem mange år været en aktiv debattør om emner som ligestilling, undertrykkelse og sikkerhed, og har altid været fortaler for en menneskelig vinkel, hvor det ikke handler om at gøre hinanden til skurke og ofre, men til medmennesker. Louises holistiske tilgang til diskussionerne og hendes utrættelige "Så tager vi lige en debat mere!"-stil har betydet, at hun har tilkæmpet sig en plads som meningsdanner og formidler. Og selv om det er mindre glamourøst at tale om krænkelser og strukturer end om dæmoner og pirater, så lader Louise sig ikke stoppe og skaber synlighed om mørke emner.
Jesper Kristiansen
Jesper er nomineret til Årets Bifald for sin indsats for at skaffe rollespil flere institutionelle ressourcer og er en kernefigur i Dansk Center for Rollespil. Her har han været med til at søsætte projekter som Orkerne Kommer, Larpers of the World og Orkerne i det Grønne, som fik tre millioner kroner til at købe en hytte for i Hareskoven nær København. Jespers rødder går tilbage til scenarieprojekter i 90'erne, og før han blev familiefar, var han en af Danmarks mest produktive rollespilsarrangører. Den gamle joke "Rollespilsmiljøet - det er Jespers venner" handler om ham, og han færdes lige så hjemmevant til jyske sommerscenarier som på Københavns Rådhus. Nå, ja, og så udgjorde han 50% af initiativgruppen, der i sin tid skabte Bifrost, tilbage i 2003!
Joachim Dittman
Joachim er nomineret for sit store arbejde i det brede danske rollespilsmiljø. Joachim kender indersiden af flere arrangørbunkere end flertallet af arrangører i det danske rollespilsmiljø, det gælder både for liverollespilsarrangementer og kongresser som Forum, Fastaval og Knudepunkt. Joachim har også været en drivkraft i flere bestyrelser og Bifrosts repræsentantskab. Han har været med til at udvikle IT-systemer, der har gjort det nemmere at være deltager til rollespilsarrangementer, og stiller altid op, når der er brug for det. Joachim har i en årrække bidraget til et væld af begivenheder i rollespils-Danmark, både som arrangør af større liverollespil og kongresser, men også i kraft af de IT-systemer, han har sat sit kraftige aftryk på. For dette fortjener Joachim et Bifald.
Sebastian Böiken
Sebastian er nomineret til Årets Bifald for sit mangeårige arbejde med at skabe arrangementer og communities. Allerede som purung ildsjæl i det hedengangne GERF var han kendt for sine store ideer og store gåpåmod. Som årene er gået, er ideerne ikke blevet mindre, og resultaterne er blevet større og større. Sebastian er i dag mest kendt for sit arbejde med den post-apokalyptiske scenarierække Sunfall og forgængeren City of Cities, men er også en forkæmper for deltagertryghed, ligestilling og unge med svære vilkår. Blandt hans nuværende projekter kan også nævnes Larpers of the World og aktivitetsportalen fritid.dk, som hjælper rollespillere med betalingsløsninger.

Årets Ildsjæl

Martin Lauenborg
Martin er nomineret til Årets Ildsjæl – ikke kun grundet sine mange års tro tjeneste i foreningen Rollespilsfabrikken – men også fordi Martin er en af dem, som altid har været parat til at hjælpe, når der skal stables aktiviteter på banen. Om det er en hjemmeside, der skal opdateres, en bil, der skal køres, eller nogle børn, der skal bankes, så er Martin der. Klar til at hjælpe, og uden for meget palaver og snak. Hans team fra Amager Fælled-kampagnen (som han er ansvarlig for) kalder ham for "en utrættelig maskine", og rygterne om, at han sjældent tager ringbrynjen af, er 100% sande!
Christian Guldberg
Christian er nomineret til Årets Ildsjæl, fordi han har taget en barsk situation og vendt den til et glødende engagement, som kommer mange udsatte unge til gode. Christian er en af hovedkræfterne bag Invictus-projektet, som er med til at skabe et rum, hvor både ressourcestærke og mere pressede unge mødes om at indtage de danske skove bevæbnet med latex-sværd. Han er desuden blevet kaldt "et initiativrigt ungt menneske" af de ældre i foreningen Rollespilsfabrikken, hvor han har sin daglige gang, og det skal man ikke undervurdere!
Martin Kruse Jensen
Martin er nomineret til Årets Ildsjæl for sin store indsats for det lokale nørdemiljø. Hvad enten det handler om at bygge ting med hænderne, svinge dankortet for at ordne indkøb for arrangementer eller skabe oplevelser og god stemning, så er Martin klar. Han har endda lagt hus til nogle af de mindre events, der foregår i hans nærområde, Grenaa, og han er en af den slags ydmyge mennesker, der ikke engang overvejer, om det giver mening at tage imod med-rollespillere med åbne arme. Uden folk som Martin ville de små rollespilsmiljøer rundt omkring i landet have det hårdt, og det takker vi for.
Pia Sook Guldager
Pia er nomineret for det store arbejde, hun har lagt i det odenseanske rollespilsmiljø. Pia har, blandt andet som kasserer, gennem en årrække stået for en stor del af administrationen i Rottehullet. Da Rottehullet og Solhverv skulle lægges sammen, har Pia været en stor drivkraft og motivator. Pia har heller ikke efterfølgende slækket på hendes engagement i foreningen og lokalmiljøet, og hendes engagement er fortsat sammen med Føniks. Her kan hun tilskrives at stort ansvar for foreningens fortsatte succes. Pia er en ildjsæl, og hun spreder lys og varme med hendes store engagement i det odenseanske rollespilsmiljø.

Arrangører

Auktion Jeppe Schmidt Hansen
Auktion Louise Amalie Juul Sønderskov
Auktionsansvarlig Morten Pedersen
Auktionsvært Niels Forsberg
Bifrosts priskomité Jacob Kronby Schulze
Bifrosts priskomité Jannick Vangkilde
Bifrosts priskomité Kåre Torndahl Kjær
Bifrosts priskomité Peter Brodersen
Bifrosts priskomité Stine Duch
Bifrosts priskomité Troels Thylstrup
Hovedarrangør Eva Mærsk
Hovedarrangør Louise Helth van Sprang
Hovedarrangør Morten Pedersen
Hovedarrangør Uffe V. Jensen
Info Louise Helth van Sprang
Info Morten Pedersen
Info Nadia Due Herbst
Kommunikationsansvarlig Louise Helth van Sprang
Program Christian Mikkelsen
Program Eva Mærsk
Program Uffe V. Jensen
Scenariemesse Carina Enggård
Tryghedskontakt Jonas Thiim
Tryghedskontakt Kathrine Abel
Web Eva Mærsk

LinksIndsend rettelser for denne side