Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Forum (2021)

Forum

Sted: Vejen Idrætscenter, Danmark 🗺️
Dato: 29. - 31. oktober 2021

Del af: Forum

Download

PDF Programmet [dansk] (1,5 MB)
PDF Time plan [dansk] (0,2 MB)

Priser

Årets Ildsjæl

Ann Christensen
Ann har været en helt uundværlig force i Elysion. Ud over at være kasser, sidder hun også i ÅUF, hvor hun kæmper for et bedre rollespils muligheder i Århus. I Elysion er hun altid aktiv bestyrelsesmedlem, som gerne påtager sig de værste opgaver. Om det er administrativt, arrangør eller små ting som skal gøres. Hvis nye læringsmuligheder opstår, er hun altid den første på banen til at tage den viden til sig, og lære fra sig; fx trygheds mekanikker, spilteknikker mm. Når de andre ikke kan gennemskue bureaukratiet er det hende som altid finder en løsning og kan gennemskue reglerne. Kort sagt uden hende kunne rollespil i Elysion ikke gøre så glat som det gør med Anns fantastiske indsats.
Martin Brassøe
Martin, har altid været en bannerfører for figurspil i TRoA, og Nordjylland generelt, men derudover er han nomineret for at arbejde for at inddrage nørder af alle typer i TRoAs aktiviteter og sociale sammenhænge. Brassøe har alle dage arbejdet for at introducere og støtte op om unge og nye medlemmer der gerne vil lære Age of Sigmar, eller Warhammer 40.000 at kende, mens han aktivt støtter op om figurfælleskabet ved kontakt og deltagelse til egne og andres arrangementer, men sandelig også for at skabe aktiviteter og anledninger til at mødes om hobbyen i TRoAs lokaler. Særligt under nedlukningerne oplevede man at Brassøe støttede op om at få skabt indragende online arrangementer så flere kunne nyde en flig af det fysiske fællesskab. Brassøe stiller op både for TRoA, figurspillere, nørder og dem der er på vej til at blive "one of us!" Fællesskabet i TRoA er kun blevet bredere og mere inkluderende efter at Brassøe begyndte at folde sig ud.
Eva Mærsk
Eva har knoklet benhårdt igennem flere år på at skabe fokus på sammenhold, kommunikation og tryghed i det danske larpsamfund. Hun har særligt været en drivkraft i foreningen Pathfinders i Odense til at række ud og starte en "afdeling" af Magisk Skole op i Odense i samarbejde med Magiske Dage, så der kan være et godt, fantasifuldt og trygt univers for juniorspillere til at prøve kræfter med rollespil. Eva er altid lyttende og empatisk, men formår også at være en stålfast klippe for unge rollespillere som forbillede. Alt dette uden at nævne den indsats hun har gjort som bestyrelsesmedlem i Biforst, hvor hun også har brugt meget tid og energi på at få sat tryghed endnu mere tydeligt på dagsordenen.
Martin Klifforth
Martin er en ildsjæl som igennem de sidste mange år lagt et utal af timer i vores Hobby. Men i gennem det sidste år har Martin lagt en kæmpe indsat i ikke bare en forening men i to. Dragon Factorys børnerollespil og sommer senarie har han været en utømmelig kraft og en kilde til gå på mod og energi til dem omkring ham i Rollespilsfabrikken har han været en af de store drivkræfter bag at vi er nået så langt med Hytten som vi er. her har han knoklet i alt sin fritid på at skabe det bedste rammer for at vi andre kan spille rollespil og hygge os. Der til kan der skrives arrangør bag to af året store senarie. Men vigtigst af alt skal Martin hædres for at være den slags ildsjæl der smitter, han giver andre lyst til at arbejde mere og hårde grundet sit høje humør og høje arbejdsmoral.
Valentin Hoeck
Valentin har været drivkraften bag to store rollespilsprojekter i Føniks det sidste års tid. Mængden af arbejde Valentin har lavet kan man ikke sætte nok ord på, selv lige nu arbejder han i drivkraft på nye projekter kun til gavn for Føniks. Selv når han har lavet Ting to projekter har han doneret produktet vores foreningen. Dernæst sidder han også i bestyrelsen, for hvor vi andre dødelige kun har 24 timer i døgnet har Valentin lidt mere af give af. Til sidst og ikke mindst har en startet en ny junior kampagne Og der har Valentin heller ikke kunne lægge arbejdet fra sig, da han nærmest tager alt arbejdet fra de andre arrangører. Men trods alt Valentins hårde arbejde, har han ikke rigtig fået en officiel anerkendelse endnu for dette arbejde.

Årets Bifald

Feminister i Rustning
Feminister i Rustning har formået at samle et bredt fællesskab hvor folk føler sig velkomne, samtidig med at de sætter fokus på helt essentielle kulturelle punkter, som vi rollespillere har brug for at få sat ord på. Jeg er sikker på at deres sammenslutning vil være en vigtig del af kampen mod de ærgerlige, patriarkalske, sexistiske elementer, som desværre fortsat gør sig synlige på tværs af foreninger. FIR fortjener årets bifald for at kæmpe for en bedre platform for kvinder og transpersoner i vores miljø og i vores lege.
Mikkel Bistrup
Mikkel har hjulpet forskellige foreninger, som han endda ikke er medlem af. Hans ufattelige gavmildhed hjalp foreninger som Inpersona med at anskaffe deres første monsterdragter, og blive folkeoplysende i København. Mikkel skal også have mange tak for at hjælpe utallig mange unge fra begge rollespilsefterskoler med at komme ind i det bredere rollespilsmiljø. Han er indbydende og står altid klar til at hjælpe, når man ikke lige ved alt om rollespilsmiljøet. Han har hjulet utrolig mange med at komme ind i rollespilsmiljøet efter deres efterskole år, og det skal han have stor tak for.
Oliver Nøglebæk
Oliver er altid aktiv på flere planer. Han har stået for at genopsætte og videre udvikle flere svenske succes scenarier i Danmark. Han er altid klar på at deltage konstruktiv i debatten om hvad rollespil kan og bør være. Han står bag flere skæve scenarie til danske kongresser, hvor Dancing with the Clans bør fremhæves. Her fik han, sammen med resten af designerne hele Fastaval til at danse, mens de befandt sig i WoD's univers. Senere tog han scenariet med til WoD kongres i Berlin, hvor de fik Mark Rein-Hagen til at danse med. Oliver er også super god til at tegne og har i flere år leveret tegninger til flere bordrollespil scenarier og givet dem liv gennem hans streger.
Latexposting administratorer
Latexposting har i snart tre år dannet fællesskab om at gøre en smule grin med rollespils-danmark gennem memes. Det er i sig selv vigtigt at kunne gøre grin med en hobby som langt de fleste medlemmer elsker, men endnu vigtigere er Latexpostings relevans under Coronanedlukningen. Fællesskabet omkring Latexposting blev nemlig udvidet markant under pandemien med en discordserver der gav et forum til at rollespillere fra hele landet kunne mødes online. Her er der blevet spillet jackbox, among us og mange andre spil samt afholdt en digital julefrokost. Latexposting har været med til at holde forbindelserne mellem unge rollespillere på tværs af landet. Jeg synes de har fortjent årets Bifald både på grund af deres store arbejde med at administrere siden så der er et trygt forum at gøre grin med de lidt absurde ting ved rollespilsmiljøet samt deres store indsats under Corona med at faciliterer et online forum hvor unge rollespillere kunne mødes
Sofie Liv Støvelbæk og Søren Lyng Ebbehøj
Sofie og Søren nomineres for deres utrættelige arbejde som forstandere på "Orkerne Kommer - Sommerskole" de sidste to år. De har været med til at skabe et af de mest blomstrende, trygge og skabende miljøer i rollespilsdanmark for både børn, unge og voksne i form af sommerskolen hvor nye unge arrangører udklækkes, får nye venner, nye ideer og nye evner til at følge dem op med. Sofie og Søren skal have årets bifald for at lægge benarbejdet for at en helt ny generation af rollespillere bliver godt klædt på og udfører deres vilde ideer.

Arrangører

Bar Bjarke Feldstein
Bar Joel Nederbye Andersson
Bar Tera Zwergius Teilmann Sverud
Barchef Astrid Feldstein
Barchef Tjalfe Chessni
Hovedarrangør Ingrid Kaaber Pors
Hovedarrangør Johannes Madsen
Hovedarrangør Martin Andreas Dahl Sinding
Hovedarrangør Mikkel Bistrup Andersen
Praktisk Anton Barslund
Praktisk Rune Hald

LinksIndsend rettelser for denne side