Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Lejemord

System: LARP Helcon
Genre: Helcon

Von

OrgaDennis Gadgaard

Beschreibung

Det var en hyggelig aften. Det var lørdag. Con’en tegnede godt indtil videre. Han havde lige spist et godt måltid, den traditionelle store bøf med hele møget. Thomas morede sig. Han var nu på vej op ad trappen til spillelokalerne. Lige i det han skal til at tage i døren mærker han noget blive holdt mod hans ryg og en stemme der hvisker "Du er DØD!". Fordømt! Thomas kiggede tilbage og så en af hans venner stå bag ham med et stort smil og en udstrakt hånd. "Hit med kortet", var de eneste fortrøstende ord. Thomas kiggede ned ad trappen, de var alene, ikke et eneste vidne. Han måtte pænt overrække sit kort, efter at have skrevet beviset på vennens list bagpå: 0 vidner. Thomas vidste at han kunne få en ny identitet, og forhåbentligt en chance for hævn.

Et minut tidligere...

Hans navn var Gianlucca Pepperoni. Lejemorder. Forbandet god, hvis han selv skulle sige det. Han checkede en sidste gang det navn han havde fået af sin hemmelige kontakt. Friedrich von Schnapstrinker ville snart have trukket vejret for sidste gang. Han fulgte diskret efter ham hen mod trappen. Han kiggede sig over skulderen. Godt, ingen i nærheden. Det perfekte tidspunkt. Kniven var skjult godt i ærmet. Von Schnapstrinker nåede døren og rakte ud efter håndtaget. Kniven glimtede da den lydløst gled fra ærmet ned i hånden. Et sekund efter var den i til skæftet. Mellem andet og tredie ribben. Ikke en lyd. Opgaven var udført og belønningen ventede ved den hemmelige kontakt. Det var lørdag. Det var en hyggelig aften.

Lejemord spilles 24 timer i døgnet, hele con’en. Tilmelding kan foregå på con’en, men hvis du allerede ved at du vil spille det så skriv det på tilmeldingssedlen. Regler kan fås af den hemmelige kontakt i baren. Kan spilles af alle, ingen deltagerbegrænsning. Kræver kun list, snilde og en sund portion paranoia. Soveområder vil være "safe-houses" ligesom rollespilslokaler mens der spilles.

Hier gespielt worden

Con Dôme (2000)


Korrektionen für diese Seite einschicken