Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Ni liv

System: Rules lite
Genre: Action, Efterforskning
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 3-5 Spieler

Von

✏️Michlas Cliff Lund-Mouritzen

Beschreibung

Ni liv. Det der er dødt, skal forblive dødt. -Azrael, dødens engel.

Det er ikke første gang nogen er stukket af fra livet efter døden, det er ikke første gang i er blevet sendt ud for at hente en undsluppen sjæl tilbage bag dødens port. Men der er første gang flere af jer er blevet sendt på en gang! Og så oven i købet med retten til at prøve igen hvis i fejler. Hele ni kroppe må i besætte i forsøget på at fange denne Johatan Estweep!

Først virkede det hele lidt overdrevet, hvorfor bruge så mange kræfter på en enkelt sjæl? Da i ankom til new south crossing, en lille grænseby i det vilde vesten, blev i ikke meget klogere. Alt virkede som det plejede, en åben grav, et mystisk dødsfald natten forinden, unaturlige vejrfænomener og der gik amok, fuldstændig som en hver anden opgave i havde været på. Så hvorfor alt det postyr?

Da i begyndte a forhøre jer rundt omkring blev tingende lidt mere underligt, alle talte pænt om Johatan, han var vellidt, økonomisk stabil, ingen havde noget udestående med ham, end ikke sheriffen og efter sigende skulle han ikke havde nogle levende slægtninge eller havde haft nogen børn, så hvorfor skulle denne sjæl være vendt tilbage? Der plejede altid at være noget eller nogen de kom efter?

Det hele blev mere og mere uforklarligt, men så fik i øje på hende! Dali, en engel kendt for sine jagtevner, her på jorden! Og i menneskelig form? Noget er helt galt, hvorfor skulle en engel komme efter en der er undsluppet fra de skyldiges død? Det giver ingen mening… Med mindre…

Ni liv er et Rules lite mysterie spil sat i det vilde vesten. I spiller sjæle jægere, væsner, dæmoner om i vil, der har til opgave at indfange sjæle der er undsluppet fra deres straf i efterlivet.

I Ni liv er efterlivet opdelt, nogle ryger op, nogle ryger ned og der hvor man er der bliver man! sådan er det bare. Men nogen gange er der nogle sjæle der ikke er tilfredse med den straf de har fået nede hos jer, føre sig uretfærdigt behandlet, og når de finder en grund til at vende tilbage til livet, stikker de af og så fange i dem selvfølgelig!

I spillet besætter i en værtskrop, i får nogle evner fra denne krop, og nogle fra jeres dæmoniske baggrund, hvis jeres krop dør kan i besætte en ny lige når i vil (med mindre den kan stå imod) men i må maks. bruge ni kroppe i alt (Der af ni liv) og ikke kan ikke forlade en krop frivilligt uden at dræbe den først.

Reglerne er simple og vil blive forklaret når i kommer, det tager under ti minutter.

Hier gespielt worden

ChopCon (2020)


Korrektionen für diese Seite einschicken