Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

La machine de l'illusion

System: Basic Roleplaying
Genre: Action, Gyser
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Steen Stanley Olsen

Beschreibung

Døren brager op til storrådssalens usandsynlighedskabinet.

Ind vælter en beskidt og forbrændt gigantisk mandsperson. Maskinmesteren af første grad.

Rasende hjerner han en knyttet næve ned i bordet så selveste ”Den almægtige værksskaber” er ved at falde ned fra fyrstestolen.

Maskinmesteren: ”Ved de syv helveds porte, hvem har stjålet leverancen? Illusions-maskineriet er ved at smadre. Jeg skal have den leverance, NUUUUUUU”!

Den almægtige værksskabers ansigt blusser op i et udtryk af klaustrofobisk rædsel: ”Åhh, åhh, jeg får det pludseligt så ufatteligt dårligt. Jeg tror, jeg tager mig en lang ferie, så må I få styr på alt, pøj pøj”. Og så forsvinder han som et fnug i vinden.

Administratoren fra helvede: ”Der er kun et at gøre. Vi indsætter øjeblikkeligt et specielt eftersøgnings team et sted i illusionen. Personligt sender jeg, djævlens slavepisker-lærling. Vi kræver blod og guld”!

Ærkeenglen: ”Fra himmelen udsender vi den uterlige basun dreng, så bliver der fest og farver”.

Herskende koordinator for gendarmeriet: ”Jævnfør grundregelsprotokollen, kan en agent-patrulje kun interagere i illusionen, såfremt de er uden viden om illusionsmaskinens eksistens. Agenterne skal med andre ord have slettet deres hukommelse og skal eftersøge leverancen, holistisk, i en snæver symbolsk tidshorisont. Gendameriet sender vores mest djævelske lakaj, torturbødlen himself”.

Maskinmesteren: ”Maskinen sender fyrbøder kællingen. Hun har større nosser end alle jer nokkefår tilsammen”.

Überkanzler von zeit und raum: ”Lad spillet begynde. Jeg spinder tidshjulet nu og timeglassets adjudant bliver vores kandidat. Vi kræver uhyrlige paradokser i usandsynlighedsstrømmen”.

Hier gespielt worden

ChopCon (2020)


Korrektionen für diese Seite einschicken