Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Hvad lavede du, da Jorden gik under?

Genre: Gyser, Sci-Fi
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4-7 Spieler

Von

✏️Anders Bach Pedersen

Beschreibung

Uanset hvor meget jeg prøver, glemmer jeg det aldrig. Mine evige mareridt vil ikke tillade det. Samtidig, selvom jeg genlever hændelsen hver nat, har jeg endnu ikke en bedre forståelse for, hvad der egentlig skete – eller hvorfor.

Som resten af landet vågnede jeg op om morgen, uvidende om hvad der var sket. Enden var uset krybet over os. Da vi endelig anede råd, var det for sent. Enden havde vist sit ansigt – og derefter gik det hele ufatteligt hurtigt.

Venner blev som fremmede. Forældre angreb deres børn – og børn deres forældre. Vores nyfundne og ekstreme frygt for hinanden skabte kaos og anarki. Veje og broer blev spærret af et virvar af ulykker. Antallet af døde lod dog til at var minimale – og deri var vel egentlig problemmet?

Enkelte taler stadig om lysene fra himlen – stjernerne, der faldt. De mener, at vi skulle have vidst bedre – at det var en advarsel. Men var det en advarsel? eller var det, hvad der satte det hele i gang? En af stjernerne faldt i Danmark – på Falster nær Nykøbing. Måske er det ikke et tilfælde, at Enden startede dér.

De få af os, der overlevede de første par dage, forsøgte at kæmpe tilbage. Det var svært at stole på hinanden og mistroisk adfærd blev straffet med ekstreme midler. Langsomt gik det dog op for os, at vi ikke kunne stoppe Enden – vi kunne ikke engang bremse den. Den havde for længst været der. Den første nat. Mens hele verden sov.

Så hvad lavede du, da Jorden gik under?

Hier gespielt worden

ChopCon (2020)


Korrektionen für diese Seite einschicken