Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Mørke tanker

System: Systemløst
Genre: Drama, Thriller
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4-6 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

Hun vred sine hænder i afmagt, hendes syn var sløret af tåre. Hvordan kunne han gøre dette? Hendes egen mand, ved sit eget barn. Hun havde grædt i en time, på sofaen var han endelig faldet i søvn, den 6-årige søn som havde forsvaret hende. Hun havde stoppet de knivsår han havde fået så godt hun kunne. Men hun viste han skulle have hjælp. Rigtig lægehjælp. Men det kostede penge, som hun ikke havde. Hendes mand råbte ad Tv'et i den anden ende af huset. Han var fuld som altid. Hun tog en beslutning, hendes søn skulle have hjælp.

Hun gik ud i køkkenet og tog køkkenkniven. Hun viste ikke hvordan hun fandt vej uden at kunne se men så dukkede lyste fra Tv'et op i den slørede syn. Hidsigt tørrede hun sine tår bort. Hun tog små stille skridt, et ad gangen, hen mod stolen. Hun hævede kniven og stak til. Hans overraskede udbrød stoppede da hun anden gang ramte ham i halsen. Hans skrig druknede i blodet fra såret og der kom kun den gurglende lyd af blod fra hans mund. Hun stak igen og igen, så blev der stille, ud over fodboldkampen i Tv'et, hun flåede hans tegnebog ud af lommen og gik tilbage og fandt telefonen, hun tastede nummeret til lægen, mens hun talte pengene i pungen. En lyd fik hende til at vende sig om. Det er hos lægerne Bang og Co. et øjeblik sagde stemmen. Hun hørte den ikke. Tungt lænet op af karmen stod han blødende og svajede. Det skal du komme til at fortryde din heks. Han trak noget sort op af lommen, det var ikke en kniv, det var en pistol. Han smilede hadefuldt til kvinden da han rettede våbnet mod den sovende dreng.

Dette scenarie handler om menneskers handlinger tvunget af omstændigheder og muliggjort af de mørke tanker desperationen giver os. Spillet vil omhandle en gruppe menneskers liv mens, under og måske efter de mørke tanker har sat sig i førersædet og dikteret valget.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2019)


Korrektionen für diese Seite einschicken