Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Mudderkastning

System: Cyberpunk 2020
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Ole Frej Christiansen
✏️Jakob Weldingh

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (0,1 MB)

Beschreibung

... eller hvordan man rager kastanierne ud af ilden uden at brænde fingrene.

Regnen silede ned, mens Charlie stod i kø og ventede på at abonninen foran fik nosset sig færdig. Damn, køen var lang, men sådan havde det været lige siden Tivoli havde fået installeret de nyeste virtual Reality maskiner i spillehallen, de havde for længst udkonkurreret rutschebanen som hovedattraktion i den gamle have. Ikke at der var så meget have over den mere.

Endelig blev han lukket ind! Hurtigt ned under koncertsalen hvor maskinen stod: VRMUD 2020 - det nyeste påhit fra 3D Inc. (Disney, Digital & Daimler/Benz).

Han smækkede VR-brillerne på hovedet, indsatte sin cred-stick og blev straks opsuget i spilverdenen. Han kiggede sig omkring; godt nok, de andre var også kommet, så var de klar til at gå i gang med den sidste opgave de havde fået på dette level.

Hvis hans nu værende tilstand havde tilladt det ville han have smilet. De fem var samlet. Snart ville hans store plan blive sat i værk. Snart ville hans livsdrøm blive opfyldt. Snart ville intet blive som før.

Mudderkastning er et nærfremtidsscenarie for fem spillere. Systemet er Hjemmelavet™. Scenariet er blevet til i samarbejde med Danske Hattesvingere.

Hier gespielt worden

Chop Con (1998)
Viking-Con 17 (1998)


Korrektionen für diese Seite einschicken