Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Gillians skat

Vorderseite für Gillians skat

System: 7th Sea
Genre: Action
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Lars Hess
✏️Thomas Jakobsen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (1,4 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (1,8 MB)
PDF Handouts [Dänisch] (1 MB)
PDF Regeln [Dänisch] (1 MB)

Beschreibung

"Gillian og 33 pirater på skafottet! Alle som en er de fanget og bragt for retten af admiral Gilbert Praise du Rachetisse. Jeg siger dig, den mand er en ren djævel."

I Port de la Montaigne går snakken om havets nye helt. Sendt fra Himmelen er han kommet for at befri farvandet fra pirater. At admiralen så også presser flere mænd i tjeneste og beslaglægger krudt og gåsepostej, som det passer ham, det er en anden sag.

"I sidste måned brændte Inkvisitionen en familie levende på byens torv, de har allerede hentet tolderen og hans kone. Guvernør Orduno er en svag mand, og biskoppen udnytter det."

Puerto Princessa nærmer sig festugen. Men selv ikke ankomsten af et skib lastet med vin til festen og fire præmietyre til arenaen, kan få folk til at glemme biskoppens rædselsregimente.

"Gillians skat? Det er flere år siden, jeg første gang hørte om den, og det er sikkert og vist, at der må være noget om snakken. Gillian kaprede en galej lastet med guld og andre værdier, og den dag i dag er der ingen, der ved, hvor skatten er."

Ombord på det gode skib Gryffon trives sladder og drømme om rigdom. Det skal ikke vare længe, før disse rygter viser sig sande, og drømmene får ny næring. Det kræver mænd og kvinder med handlekraft, ædelsind - kort sagt hjertet på rette sted - at få vristet Gillians skat fra mørkets kræfter. Det bliver et eventyr, der som en stormflod vil blive fortalt blandt sømænd og lykkejægere på de Syv Have.

Hier gespielt worden

Orkon - A Disco Odyssey (2001)
Viking-Con 20 (2001)

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken