Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Den store sneboldskrig

System: Systemløst
Genre: Drama, Intrige
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 3 Spieler

Von

✏️Alexander B. G. Andersen

Beschreibung

Skolegården er normalt et hyggeligt og venligt sted, men når det første snefnug rammer skolegårdes hårde beton belægning bliver den forvandlet til en krigszone, hvor det gælder om at være hurtig, snedig og frem for alt god til at ramme.
Scenariet Den kolde snebolds krig foregår i en skole midt i København - Utterslev skole er ramt at de første vinter snefald og børnene står klar til at kæmpe for deres ære og deres venners tørre tøj.

I krig og kærlighed gælder alle knep, dette er sig også gællende i sneboldskrig, om det er det nye trick med at fryse snebolden ned så den bliver ekstra hård, eller om det er Jonas nye vanter med det der teflon, så er det alt sammen knep til at vinde krigen, og den der forstå at anvende og udnytte dem vil stå på toppen som sejre herre i sidste ende.

Men hvad sker der når legen bliver til alvor og nogen kommer til skade og nogen skal stå til ansvar? I den kolde snebolds krig følger vi 3 drenge og deres historie om hvordan en helt normal dag i januar blev til en alvorlig sag med meget mere på spil end bare deres ære.
Efter en af deres venner bliver sendt på hospitalet med alvorlige skader efter en sneboldskamp og da ingen helt kan huske hvad der skete, bliver de alle udspurgt af forældre, lærer, psykologer og deres venner.
De er alle sikre på at det ikke var dem der gjorde det, men hvem har endeligt gjort det og hvorfor?

Den kolde snebolds krig er et semi-life scenarie bygget op af flere fortælle scener der afspejler spillernes valg og handlinger i scenariet. Spillernes valg er direkte med til at vælge historiens gang og udfald i godt og ondt, og det er op til hver enkelt spiller at fortælle deres side af historien med deres egne ord og synspunkter.
Du skal som spiller være god til at bygge en stemning op sammen med dine medspillere, og gennem det skabe en fortælling om hvordan 3 drenges lege blev til alvor og hvordan alvor bliver til konsekvens. Scenariet indeholder øjeblikke der kan være hårde for nogen, men som alt tager udgangspunkt i en opdigtet historie.

Hier gespielt worden

DefCon 2 (2018)
Con2 - Jeg Con, Jeg Så, Jeg Sejrede! (2019)


Korrektionen für diese Seite einschicken