Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Ωmega Fighters 3000

Teilnehmer: 4-8 Spieler

Von

DesignerInLillian Chiassai
DesignerInSimon Chiassai

Beschreibung

ΩMEGA FIGHTERS 3000 er et intenst og flippet kampspil for 2 eller 4 spillere på to hold. hvert hold er ledet af een af de farverige helte: Captain Galaxy – den gigantiske robot der er bygget for at beskytte jorden mod alle fjender. Godlizard – det mystiske ildspyende reptil. Vampire-Kong – den onde skabning der er halvt vampyr, halvt gigantisk abe, eller Magm-Ant – en allien med vulkaniske kræfter og evnen til at kontrollere gigantiske myrer.

ΩMEGA FIGHTERS er inspireret af de berømte Magazords og Gundams, og har hver brug for flere piloter der hver styrer en del af deres holds fighter (en arm, hovedet, etc). I teorien er det alt sammen ret simpelt, men vær forsigtig, for misforståelse mellem dig og dine holdkammerater kan betyde at du pludselig står med ryggen til din fjende, eller at I braser ind i en skyskraber. Så du må hellere følge din holdkaptajns instruktioner, hvis du ellers er i stand til at forstå hvad han vil have dig til at gøre…

Nemt at lære, nemt at spille (hver spiller får 5 kort i begyndelsen af spillet, og spiller et kort hver runde for at flytte deres ΩMEGA FIGHTER på spilbrættet), men alligevel med masser af taktisk dybde. Med mindeværdige personager og flere forskellige kampområder inviterer ΩMEGA FIGHTERS 3000 dig med ind i en verden af gigantiske, men hurtige og lidt absurde kampe, der vil få alle, fra den mest afslappede til den mest hardcore spiller til at vende tilbage for endnu en omgang.

Minimum deltagerantal: 4
Maksimum deltagerantal: 8
Varighed: 20 min
Min alder: 12

Hier gespielt worden

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)


Korrektionen für diese Seite einschicken