Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Team EvL

Teilnehmer: 2-5 Spieler

Von

DesignerInEthan Weber

Beschreibung

Propaisa, den ‘perfekte’ by, udryddede ondskaben for længe siden. Istedet hersker kedsomheden. Skandaler, sladder, krig, helte – selv skrækfilm – findes ikke i deres verden. Hvis det vækker bekymring, så frygt ej. Der er håb for de forviste mørkets kræfter. For bare få dage siden lød overskrifterne “EvL* bibliotek fundet – Historikere mundlamme” Siden da er forlængst glemte historier om det gode mod det onde begyndt at dukke op på internettet.

Dag for dag stiger begejstringen mere og mere i befolkningen hjerter. Hele verden er ved at drukne i en besættelse af EvL. De sociale medier er fyldte af påkaldelser af #TeamEvL og #BringEvL-Back. Propasias ukontrollerede krav om en kur mod kedsomhed er stigende. Som respons bliver Team EvL dannet for at kalde ondskaben tilbage til denne verden. Vil DU være en del af dem?

* Som en del af indsatsen mod det selviske Individ, blev det bestemt ved lov at den korrekte staveform for evil er EvL. I en verden hvor evil ikke findes, vil mindre goder så som tanken om et Individ ødelægge enhver mediekampagne.

Om spillet:
Team EvL er et IKKE-kooperativt spil om snarrådighed, bedrag og deduktion. Bliv en del af Team EvL for at kurdere kedsomheden og slip ondskaben løs i verden igen. ADVARSEL: Undervejs vil onde hviskerier destruere dine engang noble motiver. Du vil prøve at ødelægge dine venner og opnå verdensherredømmet gennem ondskabens absolutte magt.

Med kun een handling i hver runde, skal du forsøge at manipulere den rituelle cirkels tilstand for at kontrollere mest mulig information i spillet. Alle kort bliver spillet med bagsiden opad, så du må holde godt øje med dine modspilleres udtryk så vel som deres træk for at gennemskue deres pla-ner. Når du er overbevist om at ritualet er klar, erklærer du det komplet og kan begynde din vej mod sejren!

Team EvL er designet og illustreret af Ethan Weber. Team Evt er for 2 til 5 spillere og designet til at blive spillet i flere runder af 10-15 minutter, for en varighed på omkring 1 time

Genre: Card Game, Deception, Social Deduction

Minimum deltagerantal: 2
Maksimum deltagerantal: 5
Varighed: 90 min
Min alder: 3

Hier gespielt worden

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)


Korrektionen für diese Seite einschicken