Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Lab 13

System: Systemløst
Genre: Efterforskning, Gyser
Teilnehmer: 6 Spieler, 12 for October 2004 runs

Von

✏️René Andersen
✏️Mads Dehlholm Holst
✏️Mads Havshøj

Beschreibung

Det giver et sæt i min krop da radioen pludselig skratter. Jeg skynder mig at tjekke dragten for rifter endnu engang. "Rebecca for helvede! Du var lige ved at give mig hjertestop." Min stemme lyder som torden i mine ører.

"Tag dig sammen Doktor." Lyder svaret "Du skal til højre ved næste kryds. Så er laboratoriet første dør på venstre hånd. Der er kun fem meter."

Gennem maskens duggede glas er pandelygtens skær ikke andet end en tåget blåhvid plet på gulvet. "Fem meter siger hun og jeg kan ikke engang se to." Øjeblikket efter dukker hjørnet op. Jeg passer på ikke at komme for tæt på væggen.

Min fod rammer noget blødt. Jeg springer tilbage og lyskeglen rammer liget på gulvet. Jeg mærker min frokost presse sig vej op gennem halsen og kun en anstrengt synkebevægelse forhindrer mit maveindhold i at fylde masken.

---- sektion mangler ---

Det eneste andet lys i laboratoriet, udover keglen fra min pandelampe, kommer fra en enkelt computerskærm, som kaster lange skygger ud i lokalet. Overalt ligger der glaskolber og iturevne dokumentmapper.

To skriveborde er væltet om på siden. Der er skudhuller gennem det ene og tydelige blodspor på væggen bagved. "Jeg ved ikke hvad der er foregået herinde, men det er fandeme et under at computeren har overlevet."

"Vent. Er der nogen af jer nede i A-fløjen?" Rebeccas stemme lyder desperat, ja næsten panisk.

Stilhed. Kun computerens svage summen og dragtens knitren. Og så Rebeccas lille stemme over radioen. "Jeg.. Jeg syntes, at jeg så en skygge gå forbi kameraet."

---- sektion mangler ---

Med blodet løbende og håret klæbende til ansigtet kryber hun rundt på gulvet foran mig. Jeg venter tålmodigt til hun skælvende og snøftende kommer op på knæ.

---- sektion mangler ---

Hvad fanden havde de gang i hernede? De kan sgu da på ingen måde nogensinde have fået tilladelse til de eksperimenter. Jeg sætter flasken for munden og tager en stor slurk. Whiskyen brænder hele vejen ned gennem halsen og lugten af billig spiritus river i min næse. Jeg lukker øjnene og læner hovedet op ad væggen bag mig.

For helvede. Jeg burde have vidst det allerede den dag jeg så brevet i postkassen. Pharmalogics brevpapir. Endnu et godt betalt job. Revolveren ligger tungt hånden fingrene klæber til hinanden. Uden at kigge ned ved jeg at det er blod, det er bare ikke mit.

---- sektion mangler ---

"Der er ikke nogen tilbage, du er helt alene," hvisker stemmen i mit hoved. Jeg ved at den har ret.

---- sektion mangler ---

Lydene udenfor døren bliver højere, det varer ikke længe nu. Jeg stiller flasken fra mig og retter lygtens lyskegle ned på pistolen. Kun én patron tilbage i tromlen. Døren knager og slår revner. Mine tanker vandrer væk. Væk fra dette sted, tilbage til min familie. Mundingen smager harskt og krudtresterne brænder på tungen.

Hier gespielt worden

Hyggecon (2005)

Sonstige Abwicklungen

8. - 17. Oktober 2004, Århus, Dänemark: 3 - 4 runs

Referenced in the following articles

Kalender Seite 20 24 (Marts 2004) Hareposten
Kalenderen Seite 20 25 (August 2004) Hareposten

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken