Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Firefly 3: Hot Blisters on a Cold Sunday

System: LARP
Genre: Sci-Fi

Veranstaltet von

2 Many Dragons

Von

OrgaGert Hansen
OrgaKenneth Kruse Sørensen
OrgaPeter Munch Sørensen

Beschreibung

Velkommen til Perth, fremmede. Hvis du er her, ja så har du jo nok også været forbi Stonewall? Og jeg gætter på, at der ikke var arbejde til sådan en som dig? Heh. Ja det kender vi sgu alt for godt her omkring.

Jamen lad mig beskrive stedet i korte træk: Byen du ser bag os er kendt ved mange navne, men hvem end der satte fod her først, døbte den altså Paradise Valley... Utroligt, når man ser på de ting der er sket de sidste 84 år siden månen første gang blev bosat.

Første ting du nok skal vide er at Browncoats ikke er så populære her, som de måske er på de andre ydre planeter. Spørg mig ikke hvorfor, men de fleste folk her har en tendens til at fejre den satans Unification Day... Sig mig har du levet under en sten siden du blev født? Unification day er sgu da en hyldest til den dag hvor Alliancen vandt! De skide alliancefolk laver ikke andet end at drikke, skråle, synge og rose Alliancen hele dagen. Men til dit... ”held”... får du lov til at opleve hele showet nu på lørdag. HA! Ja! Det er nemlig rigtigt! Nu på lørdag samles alle de tumper og fejrer U-day!

Ikke at det rager mig, men hvis du godt kan li' at svanse rundt i en brun jakke, ja så skal du nok lade den hænge hjemme i skabet på lørdag. Ellers så tigger du i hvert fald om at få en ordentlig omgang prygl.

Hvorfor der ikke er nogen der siger fra? Tja, det er sgu ikke så nemt når både borgmesteren og sheriffen selv drikker sig fulde på U-day... Ja du gættede rigtigt - Alliancebøffer dem begge.

Og så har sheriffen en yderst dårlig tendens til at hyre rednecks som deputies op til U-day. Og lur mig om han ikke gør det igen i år.

Men jeg går næppe ud fra, at du er kommet for at høre en gammel mands gnavne historier... Arbejde? Ja der er arbejde - hvis du er heldig. Du kender jo Ashlands? Jeps... Det store asteroidebælte der hænger lige der oppe i det mørke rum. Du kan bide spids på at det bælte har gjort mange folk rige! Og mange flere kolde!

Ja det er jo ikke kun uheld og andre lykkejægere du skal være bange for der oppe, hvis rygterne taler sandt (og de fleste plejer da at have et gram sandhed i sig)... Ja så skal du passe på de skide pirater! Forpulede afskum der stjæler hårdt arbejdende folks løn! Der må være et særligt Helvede reserveret til dem!

Men det er sgu ikke det værste af det hele. Du så godt den transmission? Jep.. DEN! Den som sparkede Alliancen så hårdt i nødderne, at de måtte kravle rundt og tigge rotterne efter resterne af deres løg... De prøvede at rette op på ”fejlen”. De sagde de havde fået hver og en... Men de løj! De LØJ siger jeg! Gamle Jack er stadig der ude. Jeg nåede aldrig at få fat i ham inden DE kom... Jeg så dem komme som skygger i tusmørket... De flød bare over ham, som vand over en sten.. Også var han væk... Jeg glemmer det aldrig... Stilheden... Kulden...

Men nok om det! Der er nok arbejde at finde her på Perth. Der er mange højerestående familier som driver de forskellige miner oppe i Ashlands. Der er dog også et par mere eller mindre lovlige firmaer som har en mine eller to. Og hvis du ikke har noget imod at tage jobs som man måske ikke skal stille for mange spørgsmål ved, ja så er der endnu flere at vælge imellem. Men pas nu på. Der kommer Alliancesoldater med jævne mellemrum her i byen. Officielt er de her for at sørge for ro og orden... Men alle her ved, at det ikke er derfor de er her... De laver aldrig en skid...

Men se dig omkring! Vi har lidt af hvert at byde på... Der er sågar en Companion eller to her i Paradise Valley. Smukke som de første gyldne dråber fra en 50 årig Beaumonde whiskey! Og hvis du mangler noget, så giv gamle Harrison et kald!

Abwicklungen

11. - 14. Oktober 2013, Petersmindeskolen, Vejle, Dänemark

Referenced in the following articles

Nyheder om rollespil Seite 8 #19 (September 2013) ROLLE|SPIL


Korrektionen für diese Seite einschicken