Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Vejen til Det Rene Land

System: Werewolf: The Apocalypse

Von

✏️Lars Rune Jørgensen

Beschreibung

Vi har rejst længe og kulden bider sig ind til vore engang stærke knogler, men der kan ikke være langt til hvor græsset er grønt og hvor Gaia kalder på vores hjælp. Verden bag os er en evig slagmark. Det sidste nye er, at Sølver Tænderne vil dræbe en gammel eller en svag for hver gang et menneskebarn bliver født. Det er noget vi ikke kan gå med til, for vores slægt er vores styrke og i vores styrke vil vi sejre.

Vejen til Det Rene Land er et scenarie som tager dig tilbage til slutningen af Gaias anden tidsalder, hvor Garou stammerne var ved at blive stiftet, og hvor Krigen af Raseri lige er sluttet.
Tre stammer er ved at tage væk fra den gamle slagmark mod nye egne på den anden side af isen, men rejsen er hård og mange fra stammerne dør hver dag. Dog kan det ikke vare længe før Det Rene Land kan ses. De vise eldarer taler om prøvelser forude, så derfor har de sendt en flok af udvalgte i forvejen for at løse problemerne.

Hvis du vil være en af de udvalgte og bære byrden for tre folkefærds overlevelse, så iklæd dig din ulveham og rejs med til Det Rene Land.

Hier gespielt worden

Viking-Con 20 (2001)
Confekt IIb (2001)


Korrektionen für diese Seite einschicken