Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

En redningsaktion

System: Alternity
Genre: Sci-Fi, Thriller
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

'Klart skib, alle mand til deres poster, Team 1 til luftsluse 2C... fuld nødberedskab...' Kaptajn Eric Morris stemme genlød i hele skibet de få der havde ligget i deres køjer var blevet vækket af nødsignalet og her var meldigen så. 'Kode Rød Alfa... jeg gentager Rød Alfa...' Der var få sekunder hvor mandskabet så på hinanden og sank. Rød betød højeste beredskab og Alfa havde ingen af dem oplevet før... Alfa blev kun brugt i miltær øjemed for tophemmelige missioner. 'Let røven sløve padder...' Det var mandskabschef Rolf der brølede af sine folk.

Isabella så på skibet der nærmede sig. SQ24DF5 var et udforsknings skib i A klassen. De nærmede sig skibet og et lille gisp unslap hende, skibets ene side var flået op og en en mindre dynge vragdele og døde mennesker lå og flød i vægtløs tilstand omkring skibet. Men det var ikke det hun have gispet over, nej den slags havde de set på andre missioner. Nej det var det lille skib der akseleredede op og forsvandt. Designet var ikke at tage fejl af, det var Mechalus. Selvfølgelig var racen en del af det kendte univers men det var mange år hundreder siden racen havde brugt egne skibe. At se et af disse skibe var som at se tilbage til den anden galatiske krig. Hun så over på kaptajnen. Han nikkede kort, 'indfør det i loggen, lige nu har vi vigtigere ting, det haster...'

Meldingen talte ned, nu var der kun 22 minutter tilbage: Mayday... Mayday... SQ24DF5... reaktor skade, vi lækker plasma 22 minutter til total kerne nedsmeltning... Mayday... Mayday...

Fra operations manualen kan læses følgende om kode Rød Alfa:

Rød: Skibet sættes i højeste alarm beredskab, alle folk vækkes, mindst 2 teams afventer i trykudlignede luftsluser parat til at indsats. Skibest bioskannere skanner skibet med 5 min. interval, skibets livsvigtige funktioner isoleres og broen samt reaktor og hovedcomputer forsejles.

Alfa: Skibet pladseres i karantæne og må ikke have kontakt med andre fartøjer eller baser i minimum 30 døgn efter operationen hvormed Alfa er trådt i effekt. Skibet må ikke udmelde information ud over dets ID, skibets total besætning samt dets tilhørsforhold. Alle fartøjer skal holde afstand og et skib med denne melding skal nedskydes hvis dette befinder sig i kollitionskurs og ikke kan kontaktes. Eneste undtagelse fra ovenstående er et militært klasse 1 skib med Alfa status.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2014)


Korrektionen für diese Seite einschicken