Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Noblesse Oblige

System: Systemløst
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Gitte Søe-Larsen

Beschreibung

Natten lurede kulsort med alle sine dæmoniske lyde. Skrigene i gaderne efter de spredte kampe lød konstant, men alligevel fjernt i kongernes have, hvor de stærkt duftende røde Amathyrier stod side om side med kongeblå Saraljer. Her stod kongsborgen endnu urørt som et uindtagelig tegn på adelens dekadence, der i så lang tid havde trådt borgerne under fode.

En sort skikkelse sneg sig gennem haverne og forsvandt lydløst ind af en næsten tildækket dør lavest i kongsborgens tunge fundament. Kun et særdeles trænet øje eller en person, der vidste, hvad man skulle se efter, ville have kunnet finde den. Skikkelsen lukkede forsigtigt den tildækkede dør idet et brag oplyste himlen, da oprørerne sprængte porten til velhaverkvarteret og snart farvedes himlen orange i natten, da de første adelige hjem blev stukket i brand.

Støvede, slidte stentrin førte skikkelsen op i borgen via den skjulte gang. Vagterne rumsterede i borgens gange - tungt pansrede og med alvorlige miner, men skikkelsen ønskede ikke at blive opdaget. Først da en gammel dør ilagt med sære tegn stoppede trappen, viste der sig et smil under skikkelsen mørke hætte. Bag døren lød der stemmer - skræmmende ubekymrede, adelige og velovervejede og skikkelsen vidste at dette var målet. En hånd fór ind under kappen og greb fat om det, den søgte, mens den anden skubbede døren langsomt op med en tør knagen.

I det oplyste rum glitrede den lystige flamme i fra kaminen i juveler og smykker om smukke halse og det gibbede kort i skikkelsen af vellyst og længsel da lyden af raslende silke nåede hans øre. Flere sæt øjne vendte sig imod den fremmede og en stor vagt ved døren trak sit våben med en syngende lyd. Skikkelsen lod hætten falde med et lille let smil og løftede hænderne i vejret med gardens segl i hånden, idet han med klar stemme sagde.

"Mine herrer og de damer. Byens forsvar er faldet, den royale garde på flugt. De har blot kort tid før kongsborgen stormes, men jeg kan redde dem!"

Offgame infro: Et eventyr drama bygget på en faldende kultur og de valg man må tage når verden står i flammer og der ikke længere er noget, der er sikkert. Hvor går man hen når ens blod, der altid har beskyttet en fra verden, pludselig er det, der kan koste en livet?

Hier gespielt worden

ESFROAG (2012)


Korrektionen für diese Seite einschicken