Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Valget

System: LARP Vampire

Von

✏️Jacob Klünder

Beschreibung

Jaes Farr lænede sig tilbage efter primogenmødet. Han vendte sig mod de to personer der stadig stod i rummet; Sir Walter, hans rådgiver, og Silvereye, hans bodyguard.

"Så er det i morgen at det går løs. Primogenet opløses og klanerne skal vælge deres repræsentant. Hvad har du at sige, Sir Walter?"

"Det bliver kaos," svarede han.

"Walt har ret." indskød Silvereye. "Der er mange i byen der ser dette som et perfekt tidspunkt til at udføre deres skumle planer. Der er mere end en vampyr her i byen, der gerne ser dig død."

James lo - en uhyggelig lyd: "Jeg er død. Men jeg ved hvad du mener og jeg er på vagt. Lad mig høre Sir Walter, hvad synes du om situationen?"

Sir Walter hev en notesbog frem og kiggede i den #Jason Wheeler holder sig nok som sædvanlig udenfor, da han er Caitiff. Men der bliver nok en hel del der kommer til ham efter informationer. Hvis han ved for meget og afslører det..."

James afbrød med en håndbevægelse. "Han er ikke dum. Han ved at han kun lever så længe jeg beskytter ham."

Sir Walther fortsatte: "Conrad McDales bliver nok genvalgt. Der er ikke nogen i hans klan der tør stille op mod ham. Hans største problem bliver efter valget, når en ny sherif skal vælges."

"Hver ting til sin tid," svarede James.

"Moonchild bliver nok også genvalgt, selvom man aldrig kan vide med Malkavians. derimod ser tingene ikek så godt ud for George Smith. Hans magt i Nosferatu klanen er ved at svinde ind. Det bliver en hård kamp."

James nikkede blot med et smil på læberne.

"Steven J. Torillos største bekymring er jo nok ikek valget, men derimod mordet på Fader Blackman," fortsatte Sir Walter.

"Hvis han ikke bliver genvalgt, bliver det den nye sherifs første opgave at finde morderen."

"Torillo har indtil videre vist sig som en glimrende sherif. Jeg håber han bliver genvalgt."

Sir Walter nikkede blot. "Erik Kóster er der ingen tvivl om. Tremere-klanen står lige så godt sammen som Deres egen Brujah-klan. Det ser også ud til at Warren Dailes bliver genvalgt, men med Ventrue kan man aldrig vide. De er magtgale, alle som en."

"Ikke nødvendigvis," svarede James, idet han rejste sig op. "Er der mere?"

"Ja, som De ved, ankommer der jo fire nye vampyrer i morgen. Af alle nymodens opfindelser er mobiltelefonen dog den bedste. Jeg talte med en vis Brent, som lovede, at de vilel ankomme i tide til det sidste primogenmøde."

James smil blev bredere. "Glimrende. Jeg teger ned til min klan nu. Du kan gøre som du vil, Sir Walter. Silvereye, du følger mig derned, så kan du også smutte." James forlod primogen-lokalerne med Silvereye bag sig. Hans smil forblev på hans ansigt.

De næste to nætter ville blive... ...interessante.

Valget er et Vampire Live scenarie til ca. 35 personer. Det foregår i den fiktive by Barnham i Texas, USA. Byens primogen bliver opløst og de forskellige klaner skal til at vælge deres repræsentant for de næste 25 år.

På tilmeldingssedlen beder vi jer, der gerne vil spille LIVE om at angive hvor meget erfaring I har med LIVE-scenarier.

Vi håber at dette vil give en bedre fordeling af rollerne og hjælpe nybegynderne til en god oplevelse.

Forfatteren Jacob Klünder kommer oprindeligt fra Esbjerg men bor nu i Odense. Han spiller fast med i den Live Vampire kampagne, der kører i TRoA's klublokaler ca. en gang om måneden, og har spillet med i mange andre Live-arrangementer rundt om i landet.

Hier gespielt worden

The Battle (1996)


Korrektionen für diese Seite einschicken