Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

De døde af grin

System: Stormbringer

Von

✏️Jens Hykkelbjerg
✏️Jakob Sloth

Beschreibung

Den lerklinede hytte lå præcist midt i dalen. Nogle forvitrede træer groede på skråningen, men længere nede varder kun sand og klippestykker. Den skarpe eftermiddagssol kastede ikke en skygge i dalen, men blændede de fem nytilkomne. De sad på deres heste og kiggede skuffet ned på hytten med sammenknebne øjne. Hvordan kunne den ondeste mand i de Unge Kongeriger, Jagreen Lern, være interesseret i sådan en ubetydelig bygning? og det var han, hvorfor skulle han ellers have sendt sine bedste folk ud for at undersøge sagen? Alene var de ikke noget, men sammen kunne de klare lidt af hvert - I hvert fald også sådan en elendig hytte!

Hvis de rejsende havde vidst, hvad de gik ind til, havde de nok vendt hestene, for hytten var skabt af Balo, kaosmagternes gud for morskab og sort humor. Han tænkte stolt på den som "Chateu Smilehul", men der var ikke meget vinslot over stedet. Kun få var sluppet ud i live, og ingen var sluppet ud med forstanden i behold. Intet var som det så ud til bag de lerklinede mure, og alt havde ét formål: At underholde Balo. De fem udsendinge måtte være smarte, hvis de ville have en chance. Én chance til fem personer ifølge bogen på biblioteket. Selvfølgelig kan kamp ikek undgås, men dem der udelukkende lever ved sværdet dør hurtigt i Chateu Smilehul.

BN! Reglerne i Stormbringer er lette at lære, og tidligere erfaring med spillet er ikke nødvendigt. Sæt dit kryds og dø af grin.

Hier gespielt worden

Vor Frelsers Con (1992)


Korrektionen für diese Seite einschicken