Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Zombie Studios Present: Immortal Animalis

System: All Flesh Must Be Eaten

Von

✏️Steen Stanley Olsen

Beschreibung

6 april, år 2001, kl. er 16.30 og stedet er en nedlagt syrefabrik i København. En lille gruppe neo-punkere fordriver tiden med at sidde og justere på deres hæler tv.

Ekstra nyhedsudsendelse:
Statsminister Poul Nyrup toner frem på skærmen. Han virker træt med sorte render under øjnene og slipset løsnet en anelse. I det statsministeren kigger ind i kameraet, bemærker man en nerverystelse ved hans venstre øje og videre ned til mundvigen.
"Når jeg nu har valgt netop denne eftermiddag til at tale til nationen… så skyldes det at situationen i vort land er kritisk… den nye variant af kvægpest har spredt sig til hele landet. Smitten er indtil videre kun observeret i landzonerne… desværre er sygdommen begyndt at sprede sig til såvel dyr som mennesker. Vi fra regeringens side vil garantere, at der vil blive iværksat de fornødne forholdsregler til at begrændse og stoppe smitten"
En sveddråbe løber ned over statsministerens blege tinding. Statsministeren talte videre i et par minutter om at holde sig indedørs, om at undgå kontakt med mistænkelige personer o.s.v.
Neo-punkerne joker "Det fan’me the fucking night of the living dead, hæ hæ"
Statsministeren sluttede sin tale til folket med. "Til alle jer der er bange, vil jeg sige … vi er over det værste… fra nu af vil vi i fællesskab genopbygge ro og orden i Danmark."
Det var det sidste man nogensinde hørte til statsminister Poul Nyrup.
4 timer senere ophører al ro og orden, da horder af zombier angriber byerne.
24 timer senere bomber flyvevåbnet strategiske zombiemål uden hensyntagen til civile og hæren skyder i panik på alt der bevæger sig.
48 timer senere er 4,9 millioner danskere døde. Samme type problemer er opstået over alt i den vestlige verden.

Hier gespielt worden

Chop Con - The Evolution (2001)


Korrektionen für diese Seite einschicken